Ideaal voor ieder lichaam

ERGONOMISCHE BMA BUREAUSTOEL

De ergonomische BMA bureaustoel is volledig gericht op de werkhouding van de mens. BMA is in 1988 van oorsprong begonnen als Biomechanisch Adviesbureau, vandaar de letters BMA. Vanuit dat perspectief zijn de bureaustoelen van BMA ontworpen en dit is vandaag de dag nog steeds waar de focus ligt. Inmiddels zitten er al meer dan 900.000 mensen op een Axia bureaustoel, dus écht geschikt en aanpasbaar voor ieder lichaam. Met de BMA bureaustoel kunt u iedere wens van de  gebruiker invullen, van een 24 uurs stoel tot een bureaustoel uit de Axia reeks. Probeer hem uit in onze showroom. 

Ergonomisch verantwoord

BMA BUREAUSTOEL AXIA

De bureaustoel BMA Axia is een reeks bureaustoelen met verschillende uitvoeringen maar waarin de basis, het mechaniek, hetzelfde is. Zo is de BMA Axia 2.5 een bureaustoel waarbij er gebruik is gemaakt van een luchtige netrug en heeft de BMA Axia 2.2 een lagere, gestoffeerde rug. Tijdens de productie van de Axia bureaustoelen en alle overige ergonomische bureaustoelen van BMA wordt er gebruik gemaakt van de visie en expertise van wetenschappers, medici, Arbo-specialisten en vormgevers. Op die manier is perfecte combinatie tussen ergonomisch verantwoord en design gevonden volgens BMA. 

Een perfecte bureaustoel voor thuis

IDEAAL VOOR UW THUISWERKPLEK BMA AXIA

Een thuiswerkplek is in vele huizen een feit deze dagen. Hierbij wordt vaak de misvatting gemaakt om een eenvoudige bureaustoel hiervoor in te zetten zonder de juiste instelmogelijkheden. Maar vanuit de ARBO wordt verplicht om de werknemer van een ergonomisch verantwoorde werkplek te voorzien. Een ideale bureaustoel om deze verplichting mee in te vullen is bijvoorbeeld de BMA Axia. Deze Axia bureaustoel kan zowel met een gestoffeerde, kleinere rug als een hogere, gestoffeerde rug.

De BMA Axia is voor iedereen

BMA AXIA 2.0 SERIE

Dankzij de vele uitbreidmogelijkheden van de BMA Axia bureaustoel kun je in deze serie voor een ieder een geschikte bureaustoel vinden. Een BMA Axia 2.4 in een lederen uitvoering met een gepolijst aluminium onderstel dient bijvoorbeeld perfect als luxe directiefauteuil. Maar een Axia 2.5 in het zwart, kan weer breed ingezet worden op verschillende afdelingen voor verschillende soorten werknemers. Mochten er toch aanpassingen benodigd zijn bij bijvoorbeeld langere mensen, kan dit eenvoudig, ter plekke worden opgelost. Dit wordt dan bijvoorbeeld gedaan d.m.v. het toepassen van een langere gasveer voor de BMA Axia. Verder zijn alle bureaustoelen van BMA volledig circulair, wat als grootste voordeel heeft is dat vervanging van onderdelen eenvoudig en ter plaatse kan. De bureaustoel hoeft dus nooit meer ter reparatie naar de BMA fabriek. 

Wilt u de BMA bureaustoel uitproberen? Dat kan! Het is namelijk mogelijk om een aantal stoelen uit te testen middels een proefplaatsing. We komen graag bij u langs met enkele proefstoelen om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor een afspraak.