Hard van buiten zacht van binnen

IntoOffice POD

Bij een videocall of een telefoongesprek dat gevoerd moet worden,  is soms wat privacy en stilte gewenst, vooral in de drukke kantoortuinen van tegenwoordig. De IntoOffice Pod’s zijn hiervoor ideaal en van alle gemakken voorzien. Naast het geconcentreerd, alleen werken kunnen deze Pod’s natuurlijk ook gebruikt worden voor fysieke vergaderingen met meerdere mensen.

Voor ieder wat wils

IntoOffice ROOM

De IntoOffice ROOM biedt vele ontwerpopties voor zowel de binnen- als buitenkant. Hiermee kunt u de gewenste kantoorsfeer creëren en de IntoOffice Room volledig aanpassen aan uw kantoor. De buitenzijde kan gestoffeerd worden of er kan gekozen worden voor een melamine uitvoering. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is met deze IntoOffice Room? 

Room in room

IntoOffice M+

De IntoOffice M+ zijn modulair opgebouwde bel, focus of meeting ruimtes. Ze bestaan uit modulaire akoestische wand-, plafond en glaspanelen. Ze zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland van FSC®-gecertificeerd hout, gerecycled hoogwaardig akoestisch materiaal en voorzien van een fraaie duurzame stof naar keuze.  De klasse A akoestische wand elementen zijn zowel aan buiten- als binnenzijde voor zien van akoestisch dempend materiaal waarmee een berekende minimale demping van 38db aan geluid wordt gerealiseerd.