Project: Scildon

De afgelopen maanden heeft Eurodesk in samenwerking met Coare Realisatie het compleet gerenoveerde kantoorgebouw van verzekeraar Scildon opnieuw mogen inrichten. De gedateerde inrichting was volledig aan vervanging toe. Scildon heeft gekozen voor een stoere frisse uitstraling met frisse kleuren. Een leuk detail zijn de akoestische visuals, die onderdeel zijn van het interieur,  worden uitspraken en dromen weergegeven van verscheidene medewerkers. 

Het kantoor heeft een volledig open karakter gekregen waarbij rekening is gehouden met diverse scrumruimtes, zit/sta werkplekken en formele en informele overlegplekken. Er is een hele nieuwe manier van werken ontstaan waarin flexibiliteit en samenwerken een belangrijk speerpunt zijn.

Scildon heeft ook zeer bewust een aantal keuzes gemaakt op gebied van duurzaamheid.

Denk dan onder meer aan keuzes op het gebied van luchtkwaliteit en luchtverdeling, energiegebruik, watergebruik, verlichting, thermisch comfort, akoestisch comfort, visueel contact met buiten, afvalscheiding, het stimuleren van lichaamsbeweging, materiaalkeuzes en het toepassen van planten en innovatievere technieken.