GEZOCHT: Inside Sales Support

Heb jij interesse in een boeiende, veelzijdige en afwisselende binnendienst functie in een leuk en klein team? Ben jij goed in het onderhouden van klantcontact? Ga je een logistieke uitdaging niet uit de weg? Word jij, net als wij, blij van 100% tevreden klanten? En kun jij zelfstandig werken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Eurodesk
Eurodesk is een jong en dynamisch bedrijf dat al jaren succesvol is binnen de kantoor- en projectinrichting. Wij zijn een zeer betrokken en adviserende leverancier op het gebied van de kantoor- en projectinrichting. Naast het leveren van innovatieve oplossingen in kantoorinrichting zijn we altijd bezig met verbetering en vernieuwing. Alleen op deze wijze kunnen wij onze klanten het beste van dienst zijn, want dat is waar het uiteindelijk om draait. Wij krijgen energie van altijd bezig zijn met verbetering en vernieuwing. Als jij daar ook energie van krijgt, lees dan verder!

Wat ga je doen?
In deze functie word je een belangrijke schakel in het in- en verkoopproces binnen ons bedrijf. Je bent de spil binnen die organisatie. Alle in- en verkooporders gaan door jouw handen. Wanneer een aanvraag een order wordt, realiseer je klanttevredenheid door frequent de projectstatus intern en extern af te stemmen, zodat de gemaakte afspraken met de klanten worden nagekomen. Dit maakt het een verantwoordelijke job binnen een klein hecht team. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Verzorgen van de inkoop & ondersteunen van de verkoop: ondersteunen in het verkooptraject, verwerken en bewaken van het gehele inkoop- en verkoopproces;
  • Telefonisch en online onderhouden van klantcontact: informeren over status van lopende orders, afstemmen van leverdata, service aanvragen inplannen;
  • Voorraadanalyse: up to date houden, analyseren van de voorraden en het bewaken van levertijden;
  • Logistieke keten aansturen voor in- en verkooporders: denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorbereiden van projecten en leveringen, het aansturen van het montageteam en het maken van de planning;
  • Initiatief nemen: wij zien graag iemand die een proactieve houding heeft en taken naar zich toe trekt. Op deze manier kun je werkzaamheden gaan uitvoeren zoals; klanten helpen in de showroom, het leveren en installeren van bureaustoelen en het up-to-date houden van onze website en webshop.


Wat vragen we?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je bent nauwkeurig, analytisch en kunt goed plannen;
  • Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen tussen verschillende taken;
  • Je spreekt naast vloeiend Nederlands op een basis niveau Engels;
  • Je bent flexibel en 40 uur per week beschikbaar.


Wat bieden we?
Een uitdagende fulltime (40 uur) functie in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan. Dat alles in een omgeving met een plezierige werksfeer. Mogelijkheid tot interne en externe opleidingen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie?

Bel ons via 030 23 333 23 of stuur ons een mail via info@eurodesk.nl