Inspireren en adviseren

Duurzaam kantoor

Bij het inrichten van een duurzaam kantoor maken de juiste meubels in een slimme opstelling een wereld van verschil. Onze ontwerpers kiezen de beste materiaalsoorten, kleuren, vormen en optimale verlichting voor u uit. Wij geven dus vorm aan de gehele werkomgeving. Een duurzaam kantoor heeft een krachtige toevoeging op de werksfeer, identiteit en ambitie van uw organisatie. Eurodesk geeft alles wat gevoel geeft aan uw ideale kantoorinrichting een rol in het ontwerp. Bij een duurzame inrichting letten we niet alleen op design, maar ook op functionaliteit en ergonomie. Kom ook gerust een keer langs in onze showroom en laat u inspireren.

Duurzame producten, jarenlang plezier

Duurzame kantoorinrichting

Wij vinden het belangrijk dat onze impact op het milieu zo klein mogelijk blijft. Bij Eurodesk hebben wij nauw contact met onze leveranciers. Zo blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kunnen wij garanderen dat onze producten van duurzame komaf zijn. Naast het leveren van duurzame producten zijn we altijd bezig met vernieuwing en innovatie. Alleen zo kunnen wij onze klanten het beste van dienst zijn.

Bekijk onze

Producten & merken

Een interieurstijl die past bij uw bedrijf

Duurzaam kantoor inrichten

Een duurzaam kantoor moet de juiste oplossingen bieden en passen bij de identiteit van uw organisatie. Eurodesk adviseert u over de beste ruimtelijke indeling, verlichting, klimaatbeheersing, akoestiek, ergonomie en duurzaamheid. Bij een duurzame kantoorinrichting is het belangrijk dat alle ruimtes optimaal zijn ingericht. Elk bedrijf is verschillend en zo vergen al onze projecten persoonlijke aandacht. Samen met u kijken we naar de identiteit van uw organisatie en helpen we u met het bepalen van de stof en materiaal keuze.

Verantwoord werken

Fraai en duurzaam

Duurzaamheid is een breed begrip en op alles toepasbaar. Dus ook op bijvoorbeeld uw medewerkers. Langdurig achter een bureau werken kan statisch zijn. Het is belangrijk om in beweging te blijven en uw houding continu aan te passen. Een goede houding zorgt voor een goede bloedcirculatie tot in de toppen van de tenen en vermijdt drukpunten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat werkplekken gezondheidsrisico’s en onveiligheid vermijden. Onze ergonomische oplossingen verhogen productiviteit, werkcomfort en verminderen gezondheidsklachten en ziekteverzuim. Zo heeft u naast een duurzaam kantoor ook duurzaam personeel.

Inspireren en adviseren

Advies over uw duurzame kantoorinrichting

Wilt u inspiratie opdoen voor uw kantoor? Wij hebben prachtige projecten uitgevoerd voor grote en kleine bedrijven. Eurodesk is gespecialiseerd in het geven van advies op gebied van het gebruik van uw meubilair. We voorzien u graag van inspiratie voor duurzame kantoorinrichtingen en verzorgen alles rondom uw kantoorinrichting voor u zodat u en uw medewerkers hier jaren plezier aan kunnen beleven. Eurodesk staat vijf dagen in de week voor u klaar. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.