Persoonlijke aandacht

Werkplekadvies

Het is dus ontzettend belangrijk dat de gebruikers van dynamisch meubilair een goede werkhouding toepassen en weten hoe het meubilair moet worden gebruikt en moet worden versteld. Eurodesk kan uw medewerkers persoonlijke tips en adviezen geven over het gebruik van verstelbare bureaus en bureaustoelen. Probeer onze ergonomische oplossingen ook zelf in onze showroom.

Op en onder de werkplek

Ergonomie

Het werken aan de werkplek kan als een stuk prettig worden ervaren zodra er ergonomische producten worden toegepast. De meest voorkomende oplossing is de monitorarm. Door het gebruik van een monitorarm bespaar je ruimte op het werkblad en zijn de beeldschermen gemakkelijk af te stellen op ieder individueel persoon.

Naast monitorarmen zijn er verschillende oplossingen voor bijvoorbeeld stroomvoorziening op het blad. Door dit te verzorgen hoeft men niet onder of achter het blad te zijn om een laptop aan te sluiten. Op deze manier wordt het werken ergonomisch verantwoord, maar vooral fijn voor de werknemers.

 

Bekijk onze

Producten & merken

Bewegend zitten

Swopper - Muvman

De Swopper en Muvman helpen tegen beide, vermoeiend staan en te lang, star zitten. De licht convexe zitting met Flexzone Technologie vermijdt niet alleen drukpunten, maar ook een verkeerde houding bij het staan of zitten en zorgt zo voor een goede bloedcirculatie tot in de toppen van de tenen. Het vaste onderstel van de zit-sta stoel is voorzien van een antisliprubber. Dit zorgt voor een stevige ondergrond en beschermt de vloer, zelfs tijdens drukke werkzaamheden.

Geen spaghetti meer

Cable management

Cablemanagement is meer dan alleen het wegwerken van werkplekbekabeling. Het gaat ook om toename van ruimte en werkcomfort, preventie van veiligheidsrisico’s, verhoging van productiviteit, het voorkomen van gezondheidsklachten, terugdringen van ziekteverzuim, elimineren van storingen en het makkelijker schoonhouden van de werkplek.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat bij het inrichten van een werkplek geheel wordt voldaan aan de regelgeving betreffende preventie van gezondheidsrisico’s en onveiligheid in de complete kantoorinrichting. Wij lopen voorop als het gaat om innovatieve verbetering van de werkplek-ergonomie. Daarom heeft een organisatie met ons als full-service werkplekinrichter zekerheid dat de wettelijke veiligheids- en gezondheidseisen zonder problemen worden gehaald.

Ergonomisch

Paspoort

U kunt voor al uw werknemers een ergonomisch paspoort laten maken. In een ergonomisch paspoort staan alle belangrijke werkplekinstellingen en instructies voor een goede werkhouding op een rijtje. Daarnaast worden specifieke risico’s voor de werknemer in kaart gebracht. En hiermee toont u aan dat u als werkgever voldoet aan de zorgplicht voor voorlichting over gezond werken en een goede werkplek.

Na verloop van tijd verwatert de kennis van een werkplek ergonomisch inrichten en een goede werkhouding. Werknemers kunnen altijd op het ergonomisch paspoort terugvallen.