Een tijdloze inrichting creëren

Moderne kantoorinrichting

Een moderne kantoorinrichting begint met het in kaart brengen van de huidige situatie. Bij Eurodesk besteden we veel aandacht aan de identiteit van het bedrijf. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van uw kantoor ontwerp. We letten daarbij op het design. De functionaliteit van de moderne kantoorinrichting en ergonomie. Dat doen we voor zowel grote als kleinere kantoren, vergaderruimtes, kantines en scholen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Sneller schakelen

Openheid en transparantie in moderne kantoren

Bij het indelen van moderne kantoren is efficiëntie het belangrijkst. Een trend die veelvuldig terugkomt is transparantie. Elke ruimte in uw kantoor is belangrijk en in uw werkveld kan het voorkomen dat er veel tussen afdelingen geschakeld moet worden. Indien dit gewenst is verwerken wij een open en toegankelijk ontwerp in de kantoor inrichting van uw moderne kantoor. De open sfeer stimuleert interactie tussen collega’s en bevordert de werksfeer. 

Bekijk onze

Producten & merken

Opgeruimd staat netjes

Flexibel werken met modern kantoor interieur

Bij het ontwerpen van een modern kantoor interieur kijken we ook naar de optimale inrichting van werkplekken. Naast het bepalen van de stof, materiaal en kleurkeuze kijken we ook naar ergonomische oplossingen. Een kantoor kan snel volraken met kantoor spullen. Ruimte besparen is mogelijk met een monitor arm. Daarnaast kan een monitorarm ook makkelijk afgestemd worden op verschillende hoogtes. Met een goede stroomvoorziening vergemakkelijk je de aansluiting van een laptop. Daarmee kunnen medewerkers de werkplekken flexibel gebruiken en ook thuiswerken. 

Met de tijd mee gaan

Duurzame moderne kantoormeubelen

Een van de belangrijkste waarden van Eurodesk is onze impact op het milieu. Wij bieden producten van duurzame komaf aan. Door nauw contact te houden met onze relaties kunnen we onze producten gemakkelijk traceren. Dit is ook terug te zien in de productie van onze moderne kantoormeubelen. Door gerecyclede PET flessen te gebruiken in onze productie proberen we onze ecologische footprint zo minimaal mogelijk te houden. Bent u benieuwd geworden? Kom dan gerust een kijkje nemen voor uw kantoorinrichting in onze showroom in Utrecht. 

Een modern ontwerp op trots op te zijn

Moderne kantoorinrichting door Eurodesk

Wij adviseren u graag over uw moderne kantoorinrichting, kijken naar de mogelijkheden en nemen vervolgens graag het hele traject van uw bedrijfsinterieur uit handen. Wij geven u graag tips over hoe u een inrichting voor moderne kantoren kunt realiseren en waar u jaren plezier aan kunt beleven. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan vijf dagen in de week voor u klaar!