Hoe wij werken

Over Eurodesk

Eurodesk helpt u al sinds 1994 bij het optimaal inrichten van kantoren, ontvangst- en ontmoetingsruimten. Wij adviseren u over de beste producten, ruimtelijke indeling, verlichting, ergonomie, akoestiek oplossingen en duurzaamheid.

Bij Eurodesk staan ergonomische en menselijke aspecten van de inrichting centraal.
De focus van Eurodesk ligt op: advies, inrichting, design en duurzaamheid. Eurodesk Business Furniture is actief als intermediair tussen opdrachtgever en een selectief scala aan fabrikanten. Met deze unieke positie heeft Eurodesk Business Furniture alle middelen in handen voor een optimaal en merkonafhankelijk advies, waarbij de opdrachtgever kan kiezen voor een passende kantooromgeving. De inkoopkracht van Eurodesk Business Furniture garandeert u een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Naast het leveren van innovatieve oplossingen in kantoorinrichting zijn we altijd bezig met verbetering en vernieuwing. Alleen op deze wijze kunnen wij onze klanten het beste van dienst zijn, want dat is waar het uiteindelijk om draait.

Experts

Ons salesteam

Vanuit ons kantoor en showroom in Utrecht staan wij klaar om u te voorzien van het optimale  advies en gemak. Bij Eurodesk heeft u direct met de juiste contactpersoon contact die u kan helpen met onder andere advies, planning en projectbegeleiding.

Eric Oerlemans

Sales

Richard Eversen

Sales

Jimmy Birzwilks

Sales

Micha Eversen

Sales