RH

RH Bureaustoel Extend

Hieronder ziet u ons aanbod aan RH bureaustoelen. Eurodesk adviseert u daarnaast ook op het gebied van het gebruik van het meubilair. Staat wat u zoekt er dus niet tussen? Er is een grote kans dat wij dit wel voor u kunnen verzorgen. Neem dus gerust contact met ons op.

Deze elegante lijn van bureaustoelen is zowel gebruiksvriendelijk als ergonomisch. De RH Extend is ontworpen om uw lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl u tegelijkertijd wordt aangemoedigd om te bewegen. RH Extend is eenvoudig verstelbaar om iedereen een de perfecte werkhouding te geven.

De bureaustoel zodanig aangepast worden dat deze stoel voor iedereen een zeer geschikte optie is en toch de uitstraling van het gehele kantoor gelijk blijft. De bureaustoel is uit te voeren met een hoofdsteun, een extra grote zitting, grotere armleggers of bijvoorbeeld een extra hoge gasveer. Benieuwd hoe deze RH Extend bevalt? Probeer hem uit in onze showroom. 

 

 

 

RH

RH Bureaustoelen Logic 200 - 220 - 300 - 400

De RH Logic is een lijn met bureaustoelen waarin de verstelmogelijkheden optimaal zijn. Het slanke design van de RH Logic 220 tot aan de vele mogelijkheden van de klassieke RH Logic 400. Met deze bureaustoelen kan iedere wens, vraag of klacht op een ergonomisch verantwoorde manier worden ingevuld.

Al ruim 45 jaar is het menselijk lichaam de grootste inspiratiebron van RH. Door de focus op het presteren van het menselijk lichaam te leggen, ontwikkelt RH bureaustoelen die er juist aan bijdragen om beter te presteren.

De gehele Logic serie van RH is te bekijken en ervaren in onze showroom. Hier kunnen wij u het juist advies geven op het gebied van ergonomie en de laatste trends op het gebied van design.

 

 

 

 

 

RH

RH Bureaustoelen Mereo 200 - 220 - 300

Met de RH Mereo heb je een zeer solide ergonomische bureaustoel die ook nog eens makkelijk in te stellen is. Ideaal voor vaste plekken maar ook voor flexplekken op het kantoor. De bureaustoelen vanuit de Mereo serie zijn geheel te upgraden en te verkrijgen met o.a. een hoofdsteun waardoor deze stoel ook uitermate geschikt is om bijvoorbeeld als directiemeubilair in te zetten.

De RH Mereo bureaustoelen hebben een zogenoemde watervalzitting, deze zitting zorgt ervoor dat het einde van de zitting geleidelijk afloopt wat ervoor zorgt dat er geen knelling ontstaat bij de knieholtes.

Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op! Wij bieden diverse merken aan, waaronder ook Haworth bureaustoelen.