verantwoord werken

Ergonomische bureaustoel

Rugpijn, nekpijn of schouderklachten kunnen voorkomen worden met een goede zit houding. Een gezonde zithouding aannemen is niet vanzelfsprekend en is lastiger dan men in de eerste instantie zou denken. Met een ergonomische bureaustoel is dit probleem verholpen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de diepte van een stoel kan worden ingesteld. Evenals de hoogte van de stoel. Bij Eurodesk kunt u terecht voor diverse kantoor stoelen voor op kantoor of voor een thuiswerkplek. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

verantwoord werken op kantoor

Ergonomische bureaustoel kopen bij Eurodesk

Bij Eurodesk kunt u een breed assortiment aan ergonomische bureaustoelen kopen. Een BMA bureaustoel is gemakkelijk te verstellen en dus aanpasbaar voor ieder lichaam. Ook kunt u op uw kantoor gebruik maken van HAG bureaustoelen. Deze stoel bezit een speciale unieke stof wat zorgt voor optimale ondersteuning. Met onze RH bureaustoel kunt u uw stoel zodanig aanpassen dat deze voor iedereen geschikt is. U kunt al onze bureaustoelen ontdekken in onze showroom.

Bekijk onze

Producten & merken

uniek, en optimaal werken

Ergonomische bureaustoel kantoor

Ergonomie is erg belangrijk. Vooral wanneer u langdurig zittend werkt. Langdurig achter een bureau werken kan erg statisch zijn. In beweging blijven en uw houding continu aanpassen is hierbij cruciaal. Onze ergonomische oplossingen verhogen de productiviteit, werkcomfort en vermindert gezondheidsklachten. Een goed voorbeeld hiervan is de Haworth bureaustoel. Een goede houding zal ervoor zorgen dat de bloedcirculatie goed verloopt en daarnaast vermijdt u hier drukpunten mee.

verantwoord thuiswerken

Een ergonomische werkhouding

Ook wanneer u thuis werkt heeft u goed meubilair nodig. Vooral wanneer u achter een laptop werkt is de kans groter dat u sneller met een gebogen rug gaat werken. Hybride werken wordt steeds belangrijker. Het is dus ook belangrijk dat werknemers thuis over een goede werkplek beschikken. Denk aan een verstelbaar bureau en een ergonomische stoel. Eurodesk kan uw thuiswerkplek volledig voor u inrichten.

ontdek de mogelijkheden

Bestel gemakkelijk een ergonomische bureaustoel

Advies geven staat bij ons op nummer één! We adviseren u graag over het gebruik van een ergonomische bureaustoel. Het is daarnaast mogelijk om onze stoelen uit te testen middels een proefplaatsing. We komen graag bij u langs met enkele proefstoelen om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor een afspraak.