Functionele ruimtes

Directiekantoor inrichten

Elke ruimte in uw kantoorpand is even belangrijk. Zo ook de directiekamer. Wanneer wij een directiekantoor inrichten geven wij veel aspecten een belangrijke rol in het ontwerp. Een directiekantoor kan gebruikt worden voor één of voor meerdere directieleden. Daarnaast komt het ook vaak voor dat in een directiekantoor wordt vergaderd en gebeld. Akoestiek is hierbij erg belangrijk. Naast de functionaliteiten van uw kantoor vertalen we ook de identiteit van uw organisatie door naar uw directiekantoor. Ontdek meer in onze showroom. 

Duurzame producten, jarenlang plezier

Duurzame directiekamer inrichting

Bij Eurodesk vinden we het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met onze impact op het milieu. Bij een duurzame directiekamer inrichting kunnen wij garanderen dat onze producten van duurzame komaf zijn. Wij hebben nauw contact met onze relaties en proberen in elk aspect te denken aan duurzaamheid. Dit is ook terug te zien in onze productie. Zo bieden wij meubilair aan van gerecycled PET Felt

Bekijk onze

Producten & merken

Unieke ontwerpen

Directie kantoorinrichting inspiratie

Wij helpen u met directie kantoorinrichting inspiratie. Elke organisatie is verschillend. Wij vinden het belangrijk dat uw directie kantoorinrichting volledig past bij uw visie, uw organisatie en identiteit. Het wordt een plek waar u zich thuis voelt. Daar waar de organisatie voor staat. vertalen wij door in het ontwerp van uw directie kantoorinrichting. Onze interieurontwerpers helpen u daarbij niet alleen met hun eigen ideeën, maar ook met praktische oplossingen. 

Zitten, staan en bewegen

Inrichting directiekantoor

Bij de inrichting van uw directiekantoor helpen wij u met het bepalen van de stof, materiaal en kleurkeuze van uw kantoormeubilair. Door te kijken naar de functie die het directiekantoor zal vervullen, kunnen wij uw directiekantoor optimaal inrichten. Zo kijken wij bijvoorbeeld ook naar ergonomische oplossingen. Voor iedere inrichting is een efficiënte oplossing te bedenken.

Werk maken van uw wensen

Advies over uw inrichting directiekantoor

Wij adviseren u graag over de inrichting van uw directiekantoor. Advies geven staat bij ons immers op nummer één. Naast onze ervaring met het inrichten van directiekantoren, hebben wij ook andere ruimtes voor verschillende organisaties mogen inrichten. Doe gerust inspiratie op. Wij staan vijf dagen in de week voor u klaar, dus neem vrijblijvend contact met ons op.