strak design, functioneel en ergonomisch

Complete kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een complete kantoorinrichting? Bij Eurodesk krijgt alles wat gevoel geeft aan een inrichting een rol in het ontwerp. Wij kunnen uw kantoor op een dynamische manier inrichten, waarbij gelet wordt op design, functionaliteit en ergonomie. Eurodesk is leverancier van kantoormeubilair & adviseur in het gebruik daarvan. Wij realiseren grote en kleine projecten voor kantoorinrichtingen van o.a. kantoren, vergaderruimtes, ontvangstruimtes kantines en scholen. Kom gerust een keer langs in onze showroom. 

maak uw identiteit visueel

Stoere kantoorinrichting

Waar denkt u aan bij een stoere kantoorinrichting? U kunt bijvoorbeeld denken aan materiaalsoorten, kleuren, vormen en een stijlvolle kunstverlichting. Bij Eurodesk vinden wij het belangrijk dat uw kantoorinrichting perfect past bij uw organisatie en identiteit. Het is belangrijk dat iedereen zich hierin thuis voelt. Daar waar uw organisatie voor staat, wordt door vertaald in de complete kantoorinrichting, dat kan een modern kantoor, vergaderruimte of bijvoorbeeld een directiekantoor zijn. Onze interieurontwerpers helpen u niet alleen met eigen ideeën maar met de juiste oplossingen. Een complete kantoorinrichting moet meer dan alleen fraai zijn. Wij bieden u praktische oplossingen in elke situatie. Bijvoorbeeld op het gebied van ergonomie en duurzaamheid.

Bekijk onze

Producten & merken

vertrouwd een bakkie doen

Industriële kantoorinrichting

Bij het inrichten van uw kantoor helpen we u met het bepalen van de stof en materiaalkeuze voor uw kantoormeubilair. De situatie in ieder kantoor is verschillend maar met de werkplekken van Eurodesk is het aantal werkplekken zo optimaal mogelijk in te delen. Of het nu gaat om een robuuste, tijdloze of industriële kantoorinrichting. Trek uw stijl in het hele pand door. Van werkplek tot keuken en bar tot de robuuste lounge ruimte. Voor iedere inrichting is een efficiënte oplossing te bedenken.

een schonere planeet

Tijdloos werken

Dat we meegaan met de tijd, is terug te zien in onze wijze van productie. Wij hebben nauw contact met onze relaties. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze producten van duurzame komaf zijn en dat rekening gehouden wordt met onze impact op het milieu. Eurodesk blijft daarnaast innovatief en is altijd bezig met het verbeteren en vernieuwen van haar producten. 

Werk maken van uw wensen

Advies over uw complete kantoorinrichting

Wij geven u graag advies over uw complete kantoorinrichting. Advies geven staat bij ons immers op nummer één. Deze positieve feedback krijgen wij terug van onze bestaande klanten. Graag geven wij u tips over hoe u uw kantoor een stoere, industriële uitstraling kan geven. We geven u advies over kleurgebruik, stoffen en nog veel meer. Hierdoor realiseren we een complete kantoorinrichting waar uw organisatie jaren plezier van zal hebben. Wij staan vijf dagen in de week voor u klaar, dus neem vrijblijvend contact met ons op.