Functionele ruimtes

Kantoorruimte inrichten

Bij het inrichten van een kantoorruimte zijn er veel factoren die een rol spelen in het ontwerp. Wanneer wij een kantoorruimte inrichten letten we op het design, functionaliteit en de ergonomie. Zo kunnen we een kantoor op een dynamische manier inrichten voor kleine en grote bedrijven. Wilt u inspiratie opdoen? Wij hebben prachtige projecten gerealiseerd voor kantoren, scholen, vergaderruimtes en kantines.

Stalen deuren, strakke stoelen en inspirerende verlichting

Luxe kantoorinrichting

Een luxe kantoorinrichting kunt u realiseren door het juist gebruiken van verschillende elementen. Waar denk u aan bij een luxe vergaderzaal? U kunt bijvoorbeeld denken aan bepaalde materiaalsoorten, kleuren, vormen en kunstverlichting. Wanneer een kantoorruimte wordt ingericht is het belangrijk dat deze perfect past bij uw organisatie en identiteit. Idealiter voelen alle medewerkers zich hierin thuis. Wij helpen u niet alleen met ideeën, maar ook met de juiste oplossingen. Eurodesk biedt praktische oplossingen in elke situatie. Bent u benieuwd hoe wij een luxe kantoorinrichting voor u kunnen realiseren?

Bekijk onze

Producten & merken

Unieke ontwerpen

Kantoor interieur design

De inrichting van uw kantoor vergt persoonlijke aandacht. Elk bedrijf is anders en het is belangrijk dat de identiteit wordt doorvertaald in het kantoor interieur design. Onze kantoor interieur designers helpen u met het bepalen van de stof en materiaalkeuze, maar ook met het optimaal inrichten van uw werkplekken. Een zwaarwegend aspect bij het inrichten van uw kantoor is ergonomie zodat het werken achter een bureau als prettig ervaren wordt. Wij bieden verschillende meubels aan die helpen bij vermoeidheid door te lang zitten of staan.

Zitten, staan en bewegen

Optimale inrichting kantoor

Een goede houding kan zorgen voor een goede bloedcirculatie. Wanneer er lang achter een kantoor wordt gewerkt helpt het om in beweging te blijven en uw houding continu aan te passen. Dit zorgt er niet alleen voor dat drukpunten worden vermeden, ook verminderd het gezondheidsrisico’s en onveiligheid. Onze ergonomische oplossingen verhogen het werkcomfort van medewerkers en verminderen gezondheidsklachten. Het is belangrijk dat medewerkers weten hoe ze een ergonomische houding kunnen toepassen. In een ergonomisch paspoort staan alle belangrijke werkplekinstructies en instellingen voor een goede houding op een rijtje. Door deze voor uw personeel te verschaffen voldoet u aan de zorgplicht voor voorlichting over gezond werken en een goede werkplek.

Van ontwerp tot realisatie

Advies over het inrichten van uw kantoor

Advies geven staat bij ons op nummer één. We adviseren u graag op het gebied van kantoorruimte inrichten. We verzorgen alles rondom de inrichting van uw kantoor, van het ontwerp tot de realisatie zodat uw organisatie hier jaren plezier aan beleefd. Wij staan vijf dagen in de week voor u klaar en komen graag met u in gesprek.