van idee tot plan

Kantoor ontwerp

Bent u opzoek naar een dynamisch kantoor ontwerp waarbij gelet wordt op ergonomie, design en functionaliteit? Onze kantoor interieur ontwerpers maken graag een kantoor ontwerp voor u op maat. Wij zetten uw ideeën om tot concrete plannen zodat uw kantoor, vergaderruimte, ontvangstruimte of kantine helemaal past bij uw bedrijf en medewerkers. Wij zorgen niet alleen voor een passend interieurontwerp voor uw b, maar bieden ook de juiste oplossingen in elke situatie.

Bekijk onze

Producten & merken

de juiste oplossingen voor elke ruimte

Industriële kantoorinrichting

Wij vinden het belangrijk dat een interieur ontwerp voor uw kantoor de juiste oplossingen biedt en past bij de identiteit van uw bedrijf. Eurodesk adviseert u daarom over het interieur ontwerp van kantoren maar ook andere ruimtes binnen uw pand. Wij kijken daarbij naar de beste ruimtelijke indeling, klimaatbeheersing, ergonomie en duurzaamheid. In een ontvangstruimte komen jouw medewerkers samen, maar ontvang je tegelijkertijd ook nieuwe bezoekers. Wij helpen jou met het overbrengen van de identiteit van uw bedrijf, zodat elke ruimte aangenaam kan worden ervaren.

krachtige toevoeging op de werksfeer

Ontwerp kantoorinrichting

Bij een ontwerp voor uw kantoorinrichting geven wij alles wat gevoel geeft aan het kantoor ontwerp een rol in het eindontwerp. Zo bieden wij een praktische oplossing in elke situatie. Bij het interieur ontwerp van uw kantoor geeft onze ontwerper vorm aan het totale plaatje door gebruik te maken van de juiste materiaalsoorten, kleuren, vormen verlichting. Een kantoor ontwerp dat past bij de identiteit van uw bedrijf, verbetert de bedrijfsvoering en zorgt voor een krachtige toevoeging op de werksfeer.

ultiem werkcomfort

Duurzaam kantoorontwerp

Bij het maken van uw kantoor ontwerp nemen wij de belangen van uw medewerkers mee. Het vermijden van gezondheidsrisico’s is voor ons vanzelfsprekend. Hierbij kan een goede werkhouding een enorm verschil maken. Een slechte bloedcirculatie kan voorkomen worden door een gezonde en ergonomische houding. Wanneer wij een kantoorontwerp maken, denken wij daarom ook aan oplossingen die productiviteit, werkcomfort en duurzaamheid verhogen.

inspireren en adviseren

Kantoorinrichting ontwerp advies

Advies geven staat bij ons op nummer een. Wij voorzien u graag van inspiratie en verzorgen alles rondom uw kantoorontwerp en inrichting zodat u hier jaren plezier aan kunt beleven samen met uw collega’s. Bent u benieuwd geworden naar de projecten die wij voor verschillende organisaties hebben gerealiseerd? Bekijk dan onze projecten! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan vijf dagen in de week voor u klaar!