DUURZAAM DESIGN

DE VORM LJ1

De Vorm LJ1 stoel is een echte eyecatcher in elke ruimte. Met zijn strakke, ergonomisch gecurvede kuip is de Vorm LJ1 een opvallende verschijning. In deze serie bestaat er ook een barstoel en een stoel zonder armleggers. De kuip is volledig gemaakt uit gerecyclede PET flessen. Het frame bestaat uit hoogwaardig afgewerkt gepoedercoat metaal. De perfecte combinatie van duurzaamheid en design.chnische gegevens: de stoel weegt 7 kg en heeft een zitdiepte van 42 cm. Totale breedte van de stoel is 59 cm, zithoogte van 45 cm, totale hoogte 79 cm.

meer dan 27.000 mogelijkheden

LJ1 STOEL: CUSTOM MADE

De Vorm LJ1 stoel is volledig te customizen. Er zijn 11 verschillende kleuren PET Felt. Het frame is in elke gewenste RAL kleur uit te voeren, standaard is het frame wit of zwart. De optionele gestoffeerde inlegzitting is in vele stoffen, materialen en kleuren beschikbaar.

Op deze manier kan de stoel in iedere ruimte toegepast worden en past de LJ1 stoel in het gehele plaatje. Deze stoel staat bij Eurodesk in de showroom, komt u ook eens proef zitten?

 

PET FELT

100% gerecyclede kuipstoel

Het gebruikte PET Felt is volledig gerecycled en recyclebaar. Het is eenvoudig te reinigen waardoor de stoel ook uitermate geschikt is voor o.a. lunchruimtes of retaurants. Daarnaast heeft het PET Felt 100.000 Martindale en 3/4 pilling wat de stoel extra slijtvast maakt.

Weetje: de plastic onderdelen worden geproduceerd tot zachte vezels. Door verschillende kleuren hiervan te mengen wordt de kleurhoeveelheid en intensiteit van het uiteindelijke PET felt bepaald.