Efficiënt werken

Klein kantoor inrichten

Waar moet u op letten bij het inrichten van een klein kantoor en welke factoren spelen een rol in het ontwerp? Eurodesk beschikt over jarenlange ervaring en kennis over kantoorinrichting, ook als het gaat om een klein kantoor inrichten. Wij geven verschillende factoren een rol in het ontwerp. Daarbij letten we op functionaliteit, efficiëntie en ergonomie. Zo hebben we prachtige projecten kunnen realiseren voor scholen, vergaderruimtes en kleine kantoren.

Op en rond een werkplek

Werkplek klein kantoor inrichten

Werken in een klein kantoor kan soms een uitdaging zijn. U heeft veelal te maken met materialen die uw werkplek vullen. Denk bijvoorbeeld aan dossiers, laptops of kantoor meubilair. Idealiter bergt u persoonlijke spullen dichtbij de werkplek op. Dat kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan een geïntegreerde zijkast in uw bureau. Opslagruimte is daarbij dus cruciaal. Wij helpen u met de juiste oplossingen in elke situatie. Een werkplek in een klein kantoor inrichten is dus een klus die veel aandacht vergt. Wij kiezen samen met u de juiste materiaalsoorten, kleuren, vormen en verlichting uit. Het kan ook dat u van plan bent uw kantoor te verhuizen naar een andere locatie. Bent u benieuwd hoe wij een klein kantoor voor u kunnen inrichten?

Bekijk onze

Producten & merken

unieke en simpele ontwerpen

Inrichting klein kantoor

De inrichting van een klein kantoor vergt persoonlijke aandacht. Bij elke bedrijf is het cruciaal en belangrijk dat de identiteit van de organisatie wordt doorvertaald in de inrichting. Ook bij de inrichting van een klein kantoor. Wanneer u te maken heeft met een kleine ruimte kijken we hoe we de ruimte, ruimer kunnen maken dan hij daadwerkelijk is. Dat doen we door te werken met lichte kleuren en de juiste verlichting. Vervolgens kunnen we beginnen met het verbouwen van uw kantoor. Natuurlijke verlichting is ideaal, maar niet altijd mogelijk. Met de juiste wand of plafond verlichting creëren we hetzelfde effect en besparen we tegelijkertijd ruimte.

Rust en comfort

Kleine kantoor inrichting

Om galm aan te pakken en de juiste akoestiek wordt verwerkt in een kleine kantoor inrichting, kijkt Eurodesk via een geluidsmeting in welke gebieden van de geluidsgolven problemen zitten. Door het aanbrengen van akoestische plafonds of vloeren zorgt ervoor dat ook het geluid in uw kleine kantoor optimaal is. Tot slot is een goede houding in een klein kantoor ook van belang. Wanneer we een klein kantoor inrichten, waar meerdere medewerkers lang werken, letten we ook op ergonomie. Het helpt om in beweging te blijven en uw houding continu aan te passen. Dit verminderd gezondheidsrisico’s en verhoogd daarnaast ook het werkcomfort in een klein kantoor.

van ontwerp tot realisatie

Hoe klein kantoor inrichten

Bij ons staat advies geven op nummer één. Heeft u vragen over hoe u een klein kantoor kunt inrichten of wenst u advies over uw kleine kantoor inrichting? Wij adviseren u graag en verzorgen alles op het gebied van ontwerp, inrichting tot realisatie. Zo heeft uw organisatie jarenlang plezier aan uw ontwerp.