Opgeruimd staat netjes

Kasten

Kasten blijven nog steeds een onderdeel van het kantoor. Ondanks dat we steeds meer gaan digitaliseren blijft er toch nog behoefte aan kastruimte. Afhankelijk van de organisatie en de werkzaamheden wordt een keuze gemaakt in type kast. Schuifdeurkasten is een praktische keuze aangezien dit ruimtebesparend kan zijn, maar ook als afscheiding kan dienen in een kantoortuin. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden in uitvoering. De meest bekende is nu wel de akoestische schuifdeurkast die voorzien is van deuren die voorzien van geluidsabsorberend materiaal. Daarnaast is het ook mogelijk de kasten uit te voeren in het hout of een combinatie te maken met een plantenbak. Oplossingen die voor iedere organisatie anders ingevuld kan worden.

Opbergen

Op en rond werkplek

Het opbergen van persoonlijke spullen kan in grote kasten gedaan worden, maar soms is het meest ideale nog om de persoonlijke spullen dichtbij de werkplek te hebben. Dit kan op veel verschillende manieren, denk hierbij aan een persoonlijke lade of een geïntegreerde zijkast dat volledig onderdeel is van het bureau. Eurodesk kan u in uw situatie een passende oplossing bieden zodat men op een efficiënte en moderne manier de persoonlijke spullen kan opbergen bij de werkplek. Wij komen graag eens bij u langs!

 

Bekijk onze

Producten & merken

Veilig, persoonlijk en functioneel

Lockers

Het is niet meer nodig de lockers in een aparte ruimte of uit het oog neer te zetten. De lockers zijn steeds vaker onder van het kantoor en kunnen zelfs een echte eyecatcher zijn. In de huidige kantoortuinen is het soms lastig een plek te vinden om persoonlijke bezittingen goed en veilig op te kunnen bergen. Door middel van het toepassen van een lockersysteem is dit voorgoed verleden tijd. Om de lockers zo functioneel mogelijk te gebruiken is het mogelijk ze uit te voeren met een electronisch slot zodat sleutels niet meer verloren gaan. daarnaast is het ook eenvoudig om de locker ook als postvak te laten functioneren 2 in 1 dus. Het is mogelijk om lockers in allerlei kleuren, maatvoeringen en materialen toe te passen. Of het nu gaat om houten lockers of metalen lockers. Niets is onmogelijk.

 

Huiselijk

Divide your room

Het scheiden van ruimtes kan op vele verschillende manieren. Het opbergen van spullen combineren met het aankleden van het kantoor als een thuis wordt steeds vaker toegepast. Door middel van een modulair rekkensysteem die volledig naar wens in te vullen. Helemaal zelf samenstellen zoals u wenst. De kasten kunnen worden voorzien van zitelementen, plantenbakken, kapstokken en/of ingebouwde televisie niets is te gek. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Alles veilig opgeborgen

Beveiliging

Een archiefkast of kantoorkast zorgt voor een nette opgeruimde werkplek en bovenal een veilige opslag voor belangrijke documentatie, klantendossiers of administratiepapieren. Naast dat u uw belangrijke papieren achter slot en grendel wilt opbergen, wilt u dat uw documenten niet verloren gaan wanneer er brand zou uitbreken op uw werkplek. Nauta biedt diverse oplossingen als het gaat om archiveren van documentatie. Naast gecertificeerde documentenkluizen vindt u in ons assortiment ook een tweetal archiefkasten aan. Deze Salvus Verona HS en Sistec TS archiefkast zijn een prima alternatief en zijn bovendien scherper geprijsd. De dubbelwandige kasten zijn voorzien van een brandvertragende vulling (DIN 4102) en bieden daarmee enige brandvertraging.