Plan van aanpak

Verhuizing kantoor

Bent u van plan om met uw kantoor te verhuizen? Dat begint met het in kaart brengen van de huidige situatie. Bent u als office manager op kantoor verantwoordelijk voor de verhuizing van het kantoor? Dan is de kans groot dat u heeft ontdekt dat hier veel zaken bij komen kijken. De eerste stap begint bij het uitzoeken van een nieuw pand. Het is belangrijk dat de indeling, inrichting en de werksfeer past bij uw bedrijf. Bij een verhuizing van kantoor kan Eurodesk u helpen. Kom gerust ook een keer langs bij ons in de showroom voor een oriënterend gesprek. 

Aan de slag met uw wensen

Kantoor verhuizen naar andere locatie

Een kantoor verhuizen naar een andere locatie begint bij het in kaart brengen van uw visie en wensen. Is uw organisatie bijvoorbeeld op zoek naar een ruimer pand en willen jullie het kantoor compleet verbouwen, of zoeken jullie juist een kleiner pand omdat jullie veel thuiswerken? Als dit in kaart is gebracht en het pand is gevonden is het belangrijk om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen. Wat wij veelvuldig terug zien komen in kantoor ontwerpen is transparantie. Er wordt tegenwoordig veel en snel geschakeld tussen verschillende afdelingen. Indien dit bij uw organisatie ook het geval is verwerken wij een toegankelijk en open ontwerp in het bedrijfsinterieur van de nieuwe locatie. 

Bekijk onze

Producten & merken

Unieke ontwerpen, optimaal werken

Complete verhuizing kantoor

Bij het maken van een ontwerp voor een complete verhuizing van een kantoor kijken we naar de optimale inrichting van werkplekken. Daarbij besteden we veel aandacht aan de identiteit van uw bedrijf. De juiste meubels, kleuren en verlichting maken een wereld van verschil. Daarnaast kijken we ook naar de functionaliteit van het de kantoorruimte. Werken jullie vaak samen, vinden er regelmatig vergaderingen plaats en is er sprake van flexibel werken? Dit verwerken we allemaal in het ontwerp. We beschikken over een ruime collectie aan kantoormeubelen in Utrecht en bureaustoelen in Utrecht. We zorgen voor een passend voorstel. 

Nieuwe ruimtes creëren

Interne verhuizing kantoor

Zit u op een gedeeld bedrijfspand en wilt u uw kantoor intern verhuizen? Of komt er een afdeling bij waarvoor u een hoop moet veranderen aan de indeling van uw kantoor? Ook bij een interne verhuizing van het kantoor kunt u ons inschakelen. Wij kijken namelijk naar een optimale inrichting. Een krachtig ontwerp heeft een positieve invloed op de werksfeer, ambitie en identiteit van het bedrijf. 

Werk maken van uw wensen

Checklist verhuizing kantoor

Bij een kantoorverhuizing helpt het om een checklist verhuizing kantoor op te stellen. Daarmee heeft u overzicht in de betrokken partijen, concrete acties en plannen omtrent uw kantoorverhuizing. Ook kunt u uw wensen gemakkelijk in kaart brengen. Wij spelen graag een adviserende rol in het ontwerp van uw kantoor wanneer u van plan bent te verhuizen, maar voeren dit ook graag uit. Blader door onze projecten om inspiratie op te doen, of neem vrijblijvend contact met ons op! Wij geven u graag tips die u kunnen helpen bij uw kantoorverhuizing en onze experts staan 5 dagen in de week voor u klaar.