In uw regio

Kantoormeubelen Utrecht

Bent u op zoek naar kantoormeubelen in de omgeving van Utrecht? Eurodesk verzorgt al sinds 1994 kantoorinrichtingen en ontvangst- en ontmoetingsruimten. In onze grote showroom krijgt u een indruk van alle moderne mogelijkheden. Onze interieurdesigners helpen u bij het kiezen van een dynamische inrichting waar u jarenlang plezier van zult hebben. De afgelopen jaren hebben we vele gebouwen mogen voorzien van een passende kantoorinrichting. Benieuwd geworden naar de resultaten? Bekijk dan onze projecten en krijg een indruk van alle mogelijkheden.

Een inspiratievolle omgeving

Moderne kantoorinrichting Utrecht

Een kantoorruimte is een plek waar doorgaans veel tijd wordt doorgebracht. Daarom is het van belang dat de werkplek een prettige omgeving is om te werken. Een inspiratievolle omgeving waar een rustige sfeer wordt gecreëerd. Het inrichten van een kantoor gaat over meer dan alleen bureaus en bureaustoelen. Wellicht is er behoefte aan een zitgedeelte met een bank en salontafel. Of een afgesloten gedeelte om rustig te werken of te telefoneren. Alle onderdelen voor een moderne kantoorinrichting in de regio van Utrecht vindt u bij Eurodesk.

Bekijk onze

Producten & merken

We denken graag mee

Interieuradvies voor uw kantoor in Utrecht

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en helpen u van visualisatie tot realisatie. We bieden een ruime keuze aan materiaalsoorten, kleuren en vormen. Indien gewenst kunnen wij een interieurontwerp opstellen waarin al uw wensen opgenomen worden. Bij het maken van het ontwerp houden wij rekening met praktische aspecten, duurzaamheid en ergonomie.   

Oost west, thuis best

Thuiswerken in Utrecht

Goede en veilige werkomgeving is belangrijk, ook als u thuis werkt in Utrecht. Kies voor de passende gebruiksvoorwerpen en technische systemen. Denk hierbij aan een ergonomische bureaustoel, een goed bureau, de juiste verlichting, comfort en veiligheid.  Werken met een verkeerde houding is natuurlijk niet bevorderlijk voor het goed uitvoeren van uw werk. Mag een medewerker na aanschaf van bijvoorbeeld een bureau de rekening naar de werkgever sturen? Ja, dit mag. Al is het natuurlijk beter om dit in overleg met elkaar af te spreken. De werkgever mag de aanschafkosten aftrekken van de belasting aangezien dit onder de Arboregeling valt. Via onze webshop Eurodeskplus.nl is het mogelijk om eenvoudig een thuiswerkplek te bestellen met een kortingscode.        

WORD GEÏNSPIREERD

Showroom in Utrecht

Gevestigd in het hart van Nederland, Utrecht. Centraal gelegen en daardoor makkelijk bereikbaar. In onze showroom voorzien we u voorzien graag van interieuradvies zodat uw wensen vertaald worden naar een passende kantoormeubelen voor uw kantoor in Utrecht. Wilt u alvast online een indruk krijgen van ons assortiment? Bekijk dan onze collectie. We bieden een breed aanbod, van bureaustoelen tot akoestische oplossingen en verlichting tot opbergmogelijkheden. Tevens beschikken we over dynamisch meubilair, ook wel ergonomisch meubilair genoemd, om een goede werkhouding te hanteren.   

Nee heb je, ja kun je krijgen

Vrijblijvend testen

De enige manier om er achter te komen of kantoormeubelen aansluiten bij uw wensen is het testen van de meubelen. Het is mogelijk om producten uit te proberen middels een proefplaatsing. Wij komen bij u langs met enkele proefstoelen zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij een proefplaatsing voor u realiseren zodat u direct ziet hoe de uiteindelijk opstelling er uit zal komen te zien. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Voor moderne kantoormeubelen in Utrecht bent u bij Eurodesk aan het juiste adres.