In uw omgeving

Kantoorinrichting Utrecht

Een kantoorinrichting Utrecht gezocht? Eurodesk helpt u hier graag bij. Door jarenlange ervaring met het inrichten van kantoorruimtes en ontvangstruimtes weten wij precies hoe wij u kunnen helpen. Persoonlijk advies is de kracht van Eurodesk. We beslissen niet alleen, maar nemen u altijd mee in het proces. Hierdoor kunnen we een prachtige kantoorinrichting in Utrecht en omgeving realiseren. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan meubilair om thuis te werken. Zo kunt u uw medewerkers voorzien van de juiste thuiswerkplek en kan iedereen op een prettige en ergonomische manier aan het werk. Ontdek meer tijdens een oriënterend gesprek in onze showroom. 

Een uitgebreid assortiment

Inrichting kantoor in Utrecht

Een inrichting voor uw kantoor in Utrecht nodig? Bij Eurodesk hebben we een uitgebreide selectie met meubelen voor uw volledige kantoorinrichting. Onder andere bieden wij ergonomische bureaustoelen in Utrecht voor een juiste werkhouding voor al uw medewerkers. Ook bieden we verschillende mogelijkheden aan voor het vergaderen, zoals vergaderstoelen en vergadertafels. Vaak wordt er nog op een traditionele manier vergadert, met verschillende mensen uit uw team rondom de tafel. Dit ideaal kunnen wij ook op een creatieve manier invullen, door een inspirerende ruimte te creëren waardoor de creatieve ideeën sneller zullen komen!Als u liever gaat voor een moderne manier van vergaderen, kunnen we u helpen met het inrichten van een fijne loungehoek waar iedereen relaxed kan zitten en op die manier de vergadering tot stand kan komen. 

Bekijk onze

Producten & merken

Rust creëren

De akoestiek verbeteren van uw kantoorinrichting in Utrecht

Tegenwoordig wordt er veel gewerkt in een volledig open kantoorruimte. Dit kan echter de akoestiek van uw kantoorinrichting in Utrecht op een negatieve manier beïnvloeden. Er worden vaak materialen gebruikt zoals beton of glas om deze open ruimte te bouwen. Alhoewel dit er mooi uitziet, kan de akoestiek van dien erg storend zijn voor uw medewerkers. Er worden in deze open ruimtes ook telefoongesprekken gevoerd, met als gevolg dat anderen hier last van kunnen krijgen. Gelukkig heeft Eurodesk hier verschillende oplossingen voor. Als eerste zullen we voor de juiste akoestiek een geluidsmeting uitvoeren. Zo komen we er achter waar de stoorzender zich bevindt. Vervolgens bespreken we samen met u passende oplossingen en mogelijkheden.

Zoals het klokje thuis tikt..

Inrichting thuiswerken

Sinds de pandemie, die we ongetwijfeld allemaal mee hebben gekregen de afgelopen jaren, komt thuiswerken steeds meer voor. Daarom biedt Eurodesk in Utrecht ook een volledige kantoorinrichting voor het thuiswerken aan. Helaas hebben niet al uw medewerkers thuis een optimale inrichting voor het thuiswerken. Ook dit kunnen wij regelen. Met de wensen van de werkgever leveren wij verschillende tools aan huis voor de werknemer. Bent u enthousiast geworden en wilt u ontdekken hoe Eurodesk uw kantoor optimaal kan inrichten? Neem vrijblijvend contact met ons op! We hebben in het prachtige Utrecht een showroom zitten waar wij klaar staan voor al uw vragen en wensen!