Oud maar vertrouwd

Vergaderen

Vergaderen kan op vele manieren in vele vormen maar de traditionele manier zien we nog steeds heel veel terug op kantoren. Het blijkt een zeer effectieve manier van vergaderen, Eurodesk vult deze graag op een verrassende en creatieve manier in. Op deze manier maakt Eurodesk samen met de klant een inspirerende ruimte waar op een oude, maar vertrouwde manier vergaderd kan worden.

Relaxed overleg

Lounge

Vergaderen hoeft natuurlijk niet altijd op een actieve manier maar kan ook in een setting waarbij men juist tot rust komt. Hierdoor wordt er een situatie gecreëerd waarin er creatieve ideeën tot uiting komen en dit direct met collega’s besproken kan worden. Dit is een trend die wij steeds meer voorbij zien komen bij de inrichting. Qua invulling kunt u creatief aan de slag, Eurodesk adviseert u hier graag in.

Bekijk onze

Producten & merken

Touch it, scrum it

Visueel

Bij een vergadering is het visualiseren van ideeën, het maken van tekeningen of bijvoorbeeld het in kaart brengen van projectplanningen natuurlijk erg waardevol. Hierdoor houdt men een duidelijk overzicht van wat er besproken gaat worden of besproken is. In deze tijd waarin online vergaderen een dagelijks voorbijkomend item is, is een interactief scherm bijna niet meer weg te denken. Op deze manier kan men op een veilige maar toch interactieve manier vergaderen ongeacht de locatie.

Verrijdbaar - stapelbaar - koppelbaar

Modulair

Wilt u vergaderen? Wilt u een cursusruimte inrichten? Wilt u de ruimte leeg maken? Dit kan door gebruik te maken van modulaire vergadertafels en verrijdbare of stapelbare stoelen, is dit zo gepiept. Op een zeer eenvoudige wijze het wegrijden en nestelen van de vergadertafels geeft enorm veel flexibiliteit. Benieuwd hoe snel dit gaat?

Concentratie

Let's meet

Rust vinden in een druk kantoor kan lastig zijn. Zeker in de moderne tijden waar veel gebruik wordt gemaakt van online meetings kan er meer onrust ontstaan. De rust kan eenvoudig weer teruggebracht worden met onze concentratieunits. Hiermee kan er een concentratiewerkplek in een druk kantoor gecreëerd worden.

Doordat de concentratieunit in verschillende afmetingen leverbaar is, is er altijd één die in elke situatie past. Van een eenpersoons concentratie plek tot een grotere unit die voor werkoverleg gebruikt kan worden.

Actief vergaderen

Staan

Vergaderen hoeft natuurlijk niet altijd zittend te gebeuren. Steeds meer wordt het een trend om tijdens de vergadering te gaan staan zodat de bloedsomloop weer wordt gestimuleerd en daardoor men weer actiever wordt. Dit kan doormiddel van een elektrische zit/sta vergadertafel, maar ook door de zit/sta hulpen zoals de Mick.

Benieuwd hoe actief vergaderen bij u toegepast kan worden?