Kantoorinrichting

Interieurontwerp

Wilt u uw kantoor op een dynamische manier laten inrichten, waarbij gelet wordt op design, functionaliteit en ergonomie? Eurodesk is leverancier van kantoormeubilair & adviseur in het gebruik daarvan. Met onze eigen interieurdesigners maken wij een interieurontwerp voor u op maat. Wij realiseren grote of kleine projecten voor o.a. kantoren, vergaderruimtes, ontvangstruimtes kantines en scholen. Benieuwd naar deze projecten?

uniek ontwerp

Hoe ontstaat een ontwerp?

Alles wat gevoel geeft aan een inrichting, krijgt een rol in het ontwerp. Zoals de indeling van de ruimte: de juiste meubels in een slimme opstelling maken een wereld van verschil. Net zoals bepaalde materiaalsoorten, kleuren, vormen en door het gebruik van natuurlijk licht of stijlvolle kunstverlichting. Een ontwerper geeft dus vorm aan de gehele werkomgeving. Wij zijn van mening dat het een krachtige toevoeging moet hebben op de werksfeer, identiteit en ambitie van de organisatie.

ontwerp vs praktijk

Interieurontwerp werkt

Interieurontwerp moet meer dan alleen fraai zijn. Vorm mag niet boven inhoud staan. Het ontwerp gaat dan ook slim om met de beschikbare vierkante meters. Het biedt praktische oplossingen in elke situatie. Bijvoorbeeld op het gebied van ergonomie en duurzaamheid. Simpelweg verbetert het interieurontwerp van Eurodesk meer dan alleen de stijl van een inrichting: het verbetert de bedrijfsvoering en maakt uw medewerkers op alle vlakken beter.

Uiteraard wordt het interieurontwerp geheel naar uw wens getekend. Want alleen zo past deze perfect bij uw organisatie en identiteit en voelt iedereen zich erin thuis. Hiervoor helpt onze interieurontwerper niet alleen met eigen ideeën, maar werkt hij samen met u aan de juiste oplossingen. Want u kent uw bedrijf nog altijd het beste. Wij begrijpen dat en zorgen voor een interieurontwerp waar u nog vele jaren trots op kunt zijn.

Eindresultaat

Van visualisatie naar realisatie

Hier is een visualisatie te zien en het bijbehorende eindresultaat van onze klant. Vanaf het begin waren zij zeer enthousiast over het geadviseerde interieurplan. Na het eerste gesprek hebben wij de wensen en eisen vertaald naar deze kantoorinrichting, uiteraard hebben wij ons advies daarin ook meegenomen. Van de vraag voor een keuken/pantry naar een geïntegreerde koffiecorner en van een lunchtafel naar een multifunctionele overleg-,lunch- en vergadertafel. Ook heeft Eurodesk wij het volledige kleurenplan geadviseerd, de warme kleuren in combinatie met een moderne, frisse kleur van nu.

Het visualiseren is een van de leukste dingen om te doen. De klant verrassen en het juiste advies op maat geven is ons doel. Als het eindresultaat nagenoeg gelijk is aan de visualisatie geeft dat een zeer voldaan gevoel. Een 100% tevreden klant is waar het uiteindelijke om draait.