van een ontwerp tot een realisatie

Ontwerp voor een bedrijfsinterieur

Een ontwerp creëren voor een bedrijfsinterieur begint met het in kaart brengen van de huidige situatie. Wij besteden veel aandacht aan de identiteit van uw organisatie. Alvorens een ontwerp letten wij op wensen omtrent de functionaliteit, duurzaamheid en de ergonomie. Al deze zaken worden meegenomen in het ontwerp voor uw bedrijfsinterieur. Het realiseren van prachtige bedrijfsinterieurs doen we voor zowel grote als kleine klanten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek bij ons in de showroom. 

Open of prive?

Op maat gemaakt bedrijfsinterieur

Bij een op maat gemaakt bedrijfsinterieur is efficiëntie het belangrijkst. Elke ruimte binnen het bedrijf is even belangrijk en vergt aandacht. Komt het bijvoorbeeld voor dat er veel tussen verschillende vergaderingen geschakeld moet worden? Dan is een open en toegankelijk bedrijfsinterieur wellicht wat voor u. Is er veel behoefte aan vergaderruimtes en stille ruimtes? Wij zorgen ervoor dat de akoestiek goed wordt opgenomen in een op maat gemaakt bedrijfsinterieur.  

Bekijk onze

Producten & merken

Unieke ontwerpen

Maatwerk industrieel bedrijfsinterieur

We kijken bij het opmaken van een interieurontwerp ook naar de identiteit van het bedrijf. Of het nou gaat om een modern of maatwerk industrieel bedrijfsinterieur, we vinden het belangrijk dat het ontwerp past bij de identiteit van het bedrijf. Dat zult u terugzien in uw bedrijfsinterieur. Een industrieel bedrijfsinterieur moet bijvoorbeeld meer dan alleen fraai zijn. Wij zorgen voor praktische oplossingen in elke situatie, bijvoorbeeld op gebied van duurzaamheid en ergonomie. 

Duurzaamheid staat voorop

Maatwerk bedrijfsinterieur bij Eurodesk

Wij letten nauw op onze impact op het milieu. Onze kantoormeubelen zijn van duurzame komaf. Dat houden we in de gaten door goed contact met verschillende fabrikanten en relaties. Zo kunnen we onze producten namelijk gemakkelijk traceren. Daar houden we ook rekening mee bij het opmaken van maatwerk bedrijfsinterieur. In onze productie proberen we onze ecologische footprint zo minimaal mogelijk te houden.  

Werk maken van uw wensen

Advies over uw bedrijfsinterieur

We geven u graag advies over een efficiënt en praktisch bedrijfsinterieur. We kijken naar de mogelijkheden en uw wensen en nemen graag het gehele traject uit uw handen. Daarbij geven we u ook tips over hoe u en uw collega’s nog jarenlang van het ontwerp kunnen genieten en op ergonomische wijze te werk kunnen gaan. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan vijf dagen in de week voor u klaar!