Dynamisch werken

Kantoorinrichting

Bij Eurodesk ontvangt alles wat een gevoel geeft aan kantoorinrichting een rol in het ontwerp. Wij letten bij het inrichten van uw kantoor op design, functionaliteit en ergonomie en duurzaamheid. Zo kunnen wij uw kantoor op een dynamische manier inrichten. Dit doen wij voor grote én kleine bedrijven. Zo realiseren wij prachtige projecten voor kantoorinrichtingen van onder andere kantoren, vergaderruimtes, scholen en kantines.

Welke materialen, kleuren of vormen passen bij uw bedrijf

Kantoorinrichting inspiratie

Welke materiaalsoorten, kleuren, vormen of verlichtingen komen als eerste bij u op als u kantoorinrichting inspiratie opdoet? Bij Eurodesk vinden wij het belangrijk dat de inrichting van uw kantoor past bij de identiteit van uw organisatie. Dit vertalen we door in de complete inrichting van uw kantoor. Onze interieurontwerpers helpen u niet alleen met het opdoen van kantoorinrichting inspiratie, ook denken wij mee over de juiste oplossingen. Zo heeft uw kantoor niet alleen een mooie uitstraling, maar is het ook nog eens functioneel.

Bekijk onze

Producten & merken

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Inrichting kantoor

Elk kantoor is verschillend en zo vergt elke situatie voor het inrichten van een kantoor persoonlijke aandacht. Wij helpen u met het bepalen van de stof en materiaalkeuze, maar bijvoorbeeld ook met het optimaal inrichten van uw werkplekken. Voor de inrichting van uw kantoor denken wij ook mee op gebied van ergonomie. Het is belangrijk dat het werken achter een kantoor prettig ervaren wordt. Dat kan door ergonomische producten toe te passen. Zo bieden wij meubels aan die helpen tegen beide vermoeiend staan en te lang zitten. Voor iedere kantoorinrichting is een efficiënte oplossing te bedenken.

Continue verbetering

Duurzaam werken

Door nauw contact te houden met onze relaties kunnen wij garanderen dat onze producten van duurzame komaf zijn. Er wordt rekening gehouden met onze impact op het milieu. Bij Eurodesk vinden wij het belangrijk dat we innovatief zijn en bezig blijven met het verbeteren en vernieuwen van onze producten. Daarnaast bieden wij ook producten aan die actief en gezond zitten stimuleren. Ons meubilair stimuleert regelmatige houtwisselingen, dit allemaal dankzij unieke 3D technologie. Hiermee voorkomt u rugpijn en een gespannen zithouding. Zo kan goed meubilair zorgen voor een betere lichamelijke gezondheid met meer comfort en minder klachten.

Jaren plezier van uw kantoor

Advies over uw kantoorinrichting

Wij geven u graag advies over uw kantoorinrichting. Bij ons staat advies geven immers op nummer één. We voorzien u graag van inspiratie en verzorgen alles rondom uw inrichting zodat uw organisatie hier jaren plezier van zal hebben. Wij staan vijf dagen in de week voor u klaar, dus neem vrijblijvend contact met ons op.