Comfortabel op uw plek

Bureaustoelen Utrecht

Bent u op zoek naar bureaustoelen in Utrecht of omgeving? Bij Eurodesk leveren wij duurzaam meubilair voor uw kantoorinrichting en voorzien wij u graag van advies. Op dit gebied leveren wij alles van A tot Z. Zowel de verkoop van de bureaustoelen als het onderhoud en de reiniging ervan. Daarnaast helpen we u met het bepalen van de stofkeuze voor uw kantoorstoelen in Utrecht. Wist u dat een goede reiniging kan zorgen voor minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit onder uw medewerkers? Bij Eurodesk hebben we al vele projecten mogen realiseren voor grote en kleine kantoren, die u ook op onze website kunt bekijken!

Modern zitten

Moderne bureaustoel kopen in Utrecht

Of wilt u een moderne bureaustoel kopen in Utrecht? Uiteraard gaan we bij Eurodesk mee met de laatste trends. Zo is het volledige aanbod, naast natuurlijk onze bureaustoelen, volledig ergonomisch. Hiermee garanderen we ideaal werkcomfort bij al uw medewerkers en een gezonde werkomgeving. De bureaustoelen zijn volledig instelbaar en af te stemmen op ieder lichaam. Verder zijn onze bureaustoelen universeel in gebruik, waardoor zowel uw huidige als uw nieuwe medewerkers er gebruik van kunnen maken.

We hebben bureaustoelen voor heel het kantoor, voor in de loungehoek, het directiekantoor of in de kantine. Ook hebben we bureaustoelen in Utrecht en omgeving, speciaal voor aan uw bureau. De stoelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat weten we, omdat we nauw contact houden met de fabriek waar bureaustoelen vandaan komen. Bent u zelf extra bezig met duurzaamheid? Ook hiervoor kunt u een bureaustoel kopen in Utrecht. We recyclen de gebruikte stoelen door ze opnieuw te stofferen en schoon te maken. Wanneer een stoel niet meer kan worden gebruikt, recyclen we de grondstoffen die bij het maken van de stoel zijn gebruikt zodat het toch een 2e leven krijgt.

Bekijk onze

Producten & merken

Gezond blijven achter uw bureau

Ergonomische bureaustoel

In het proces van uw kantoorinrichting, is het belangrijk om de gezondheid van de medewerkers mee te nemen in de denkfase. Uw medewerkers moeten uiteraard een fijne werkplek hebben, maar ze moeten ook een juiste houding aan kunnen nemen. Onze oplossing hiervoor: ergonomische bureaustoelen. Wat wettelijk verplicht op de werkplek is vinden wij erg belangrijk. Door een ergonomische bureaustoel, zoals de bureaustoelen van Comforto, BMA Stoelen of de Giroflex bureaustoelen, aan te schaffen zit een ieder gezond en op een ergonomische verantwoorde manier achter zijn of haar bureau. 

 

Better safe than sorry

Bureaustoel winkel Utrecht

Op zoek naar een bureaustoel winkel in Utrecht? Wij bieden een een divers aanbod kantoormeubilair aan; maar advies geven is staat bij Eurodesk op nummer één. Deze positieve feedback krijgen wij terug van onze bestaande klanten. Graag geven wij u tips over bureaustoelen en over uw kantoorinrichting. We geven u advies over kleurgebruik, stoffen en nog veel meer. Hierdoor realiseren we een inrichting waar uw organisatie jaren plezier van zal hebben. Wij staan vijf dagen in de week voor u klaar, dus neem vrijblijvend contact met ons op.