ergonomisch werken

Comforto bureaustoel

Voor het ergonomisch werken volgens de Arbo normen, zijn de Comforto bureaustoelen zeer geschikt. Deze bureaustoelen zijn een collectie van het brede assortiment van Haworth bureaustoelen. U treft bij ons een brede variatie aan bureaustoel modellen, waaronder dus de Comforto. Met onze bureaustoelen kunt u uw werkhouding volledig aanpassen aan uw lichaam en wensen. Wij kunnen u kundig adviseren op het gebied van ergonomische oplossingen.

Comfortabel werken

Comforto 77 bureaustoel

Met onze brede collectie bureaustoelen kunnen wij voor elke werkomgeving een passende oplossing bieden. Onze Comforto 77 bureaustoelen beschikken over een zitdiepte instelling, de armleggers van de Comforto bureaustoelen zijn op hoogte verstelbaar en u kunt u middels knoppen aan de achterkant de hoogte en diepte van de lendensteun instellen.

 

 

Bekijk onze

Producten & merken

uniek design

Bureaustoel Comforto

De unieke bureaustoelen van Comforto kenmerken zich door het strakke design en de heerlijke zit. Het belangrijkste aspect is namelijk de doorvertaling van het zitcomfort. De ontwerpers hebben hierbij gekeken naar de werkgewoontes van medewerkers en het ontwikkelingsproces van het menselijke lichaam. Zo wordt spanning op rugwervels en schouders vermeden.

 

Comfort en strak design

Comforto bureaustoelen voor kantoor

Met Comforto bureaustoelen bent u gegarandeerd van een gezonde zithouding. De stoelen geven een zeer geschikte ondersteuning aan het lichaam en hebben een goede prijs en kwaliteit verhouding. Wij adviseren u graag over de bureaustoelen die nodig zijn voor uw kantoor en de ideale zithouding. Uiteraard staan wij ook voor u klaar wanneer het gaat om een thuiswerkplek.

van ontwerp tot realisatie

Wij adviseren en ontzorgen

Bij Eurodesk staat advies altijd op nummer één. Mocht u vragen hebben over onze Comforto bureaustoelen, dan adviseren wij u graag en verzorgen alles op het gebied van ontwerp tot realisatie. Zo hebben uw medewerkers jarenlang plezier aan het gehele ontwerp én de bureaustoel.