ergonomisch werken

Giroflex bureaustoel

Eurodesk is de expert in bureaustoelen voor kantoor en thuis. Wij adviseren u graag over het belang van ergonomie op de werkplek. Met de Giroflex 40 bureaustoel bent u voorzien van een ergonomische werkhouding. Daarmee bevordert u de productiviteit en creativiteit van uw eigen werk of die van uw medewerkers.

Comfortabel werken

Bureaustoel Giroflex

In elk opzicht is de kwaliteit van een bureaustoel van Giroflex te ervaren. Van het design tot comfort en ergonomische verantwoorde technologieën. Wij zijn ons bewust van het belang van een ergonomische houding op de werkvloer. Met de Giroflex bureaustoel bent u voorzien van een comfortabele en ergonomische werkplek. Dit draagt tevens ook bij aan de productiviteit van de medewerker. Wanneer u een goede werkhouding aanneemt, stimuleert u uw bloedcirculatie. Een gezonde werkhouding kan er tevens ook voor zorgen dat u productiever werkt.

 

Bekijk onze

Producten & merken

uniek design

Giroflex 64 bureaustoel

De Giroflex 40 bureaustoel is beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Zo bent u altijd verzekerd van een perfecte pasvorm en match die past bij uw werkhouding en persoonlijke wensen. De Giroflex 40 bureaustoel is voorzien van een aanpasbare lendesteun en een brede zitting. Een goede zithouding verbetert de algehele bloedcirculatie. Zo kunt u comfortabel werken aan deze bureaustoel.

 

Comfort en strak design

Giroflex bureaustoel kopen

Het ergonomische ontwerp van een Giroflex bureaustoel verminderd gezondheidsrisico’s en verhoogd het werkcomfort op kantoor op voor een thuiswerkplek. Wenst u een Giroflex bureaustoel te kopen of wilt u meer informatie over de verschillende bureaustoelen die wij bij Eurodesk aanbieden? U kunt contact met ons opnemen voor passend advies op maat.
van ontwerp tot realisatie

Advies over uw Giroflex bureaustoel

Heeft u specifieke wensen over uw Giroflex bureaustoel of wenst u advies op maat? Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Wij adviseren u ook graag over ergonomische houdingen op de werkvloer en overige kantoor inrichting.