Persoonlijke uitleg

Bureaustoelen

De bureaustoelen van Eurodesk zijn modulair, ergonomisch verantwoord en zijn van hoogwaardig comfort.
Door ons uitgebreide en diverse aanbod kan Eurodesk iedereen voorzien van een uitermate geschikte bureaustoel.
Dit in combinatie met het juiste advies van onze experts, zorgt ervoor dat onze bureaustoelen op ieder lichaam perfect kunnen worden afgesteld. Met onze bureaustoelen van topmerken als BMA, RH en HAG krijgt uw werkomgeving de uitstraling die het beste bij uw organisatie past. Belangrijke aspecten die we hierin meenemen zijn design, duurzaamheid, akoestiek en ruimtelijke indeling.

Met de bureaustoelen van Eurodesk bent u gegarandeerd van een moderne uitstraling, dat gewaardeerd wordt door zowel uw klanten als uw werknemers.

Trending

Ergonomische bureaustoelen

Uiteraard gaan we bij Eurodesk mee met de laatste trends. Zo is het volledige aanbod, naast natuurlijk onze bureaustoelen, volledig ergonomisch. Hiermee garanderen we ideaal werkcomfort bij al uw medewerkers en een gezonde werkomgeving. De bureaustoelen zijn volledig instelbaar en af te stemmen op ieder lichaam. Verder zijn onze bureaustoelen universeel in gebruik, waardoor zowel uw huidige als uw nieuwe medewerkers er gebruik van kunnen maken.

Dat we meegaan met de tijd, is terug te zien in onze wijze van productie. Omdat Eurodesk nauw contact heeft met haar relaties, kunnen wij garanderen dat onze producten van duurzame komaf zijn en dat rekening gehouden wordt met onze impact op het milieu. Eurodesk blijft daarnaast innovatief en is altijd bezig met het verbeteren en vernieuwen van haar producten.

Bekijk onze

Producten & merken

Gratis

Proefplaatsing

De service van Eurodesk gaat verder dan alleen het leveren en plaatsen van uw nieuwe kantoormeubilair. Met ons vakmanschap en onze ruime ergonomische kennis zijn wij in staat een mooie, verantwoorde maar ook werkbare inrichting te verzorgen voor vrijwel elke (kantoor)omgeving ook kleinere kantoren.

Eerst testen, dan aanschaffen
Wilt u graag bureaustoelen aanschaffen, maar wilt u deze eerst testen? Dat kan! We komen graag bij u langs met enkele proefstoelen om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast is het ook mogelijk om proefopstellingen te plaatsen. Zo kunt u in echt zien of de opstelling net zo goed werkt als op papier.

Bureaustoelen

Onderhoud

Om de kwaliteit van uw meubilair te waarborgen, is onderhoud belangrijk. Onderhoud aan uw meubilair kan zowel periodiek als preventief plaatsvinden. Eurodesk kan direct eventuele ongemakken verhelpen en onderdelen vervangen. Zo blijft uw meubilair in een goede staat en wordt een langere levensduur gegarandeerd.

Reparaties
Vakkundige monteurs met jaren ervaring repareren en onderhouden uw kantoormeubilair. Of het nu gaat om bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, ladeblokken, bureaus of elektrische bureaus, uw meubilair is door Eurodesk snel gerepareerd.

Stoelenreiniging
Een kantooromgeving wordt regelmatig schoongemaakt, maar daarbij wordt de bureaustoel vaak vergeten of niet grondig gereinigd. Terwijl de bureaustoel juist dagelijks intensief wordt gebruikt!

Door de bureaustoel professioneel te reinigen, kan zelfs het ziekteverzuim lager worden. Uit onderzoek blijkt dat een vuile bureaustoel kan zorgen voor lusteloosheid, irritatie aan luchtwegen, huid en ogen. Eurodesk reinigt de bureaustoelen met een speciaal reinigingsmachine, vrijwel alle vlekken worden verwijderd.

Refurbished - Re-use - Recycling

Duurzaam

Refurbished
Hierbij geeft Eurodesk een nieuw leven aan kantoormeubilair. Concreet betekent dit dat uw (bureau)stoelen worden voorzien van nieuw schuim en opnieuw worden gestoffeerd, uw bureautafels worden voorzien van nieuwe werkbladen of de onderstellen worden gespoten. Hierdoor wordt een nieuwe levenscyclus gegeven aan uw meubilair.

Re-use
Door producten te gebruiken van dusdanige kwaliteit, kan Eurodesk producten een tweede leven bieden. Gebruikte werktafels, kasten, ladeblokken, stoelen en overlegtafels nemen we na grondige inspectie weer in waarna wij zorgen voor een nieuwe bestemming. Zo reduceren we afval en het verbruik van grondstoffen.

Recycle
Omdat verantwoord kantoormeubilair steeds belangrijker wordt, worden er steeds meer meubels geproduceerd volgens het Cradle to Cradle principe. Hierbij wordt tijdens de ontwerpfase van het meubelstuk al nagedacht over de mogelijkheid van 100% recycling. Wanneer refurbished en re-use geen optie meer zijn, worden de grondstoffen van Cradle to Cradle producten gescheiden, om vervolgens opnieuw gebruikt te worden.

Materiaalkeuze

Stoffen

Het gebruik van stoffen en materialen bij meubilair is vaak een uitdaging omdat er zoveel soorten, kleuren en structuren zijn. Bij Eurodesk geven wij advies over het gebruik van type materiaal maar adviseren wij u ook op het gebied van kleuren en structuren. Doordat Eurodesk kennis heeft van zowel de functionaliteit en het gebruik als het toepassen van kleuren en structuren, zorgt u ervoor dat u op alle gebieden de juiste stoffenkeuze maakt.