Tijd voor wat nieuws

Kantoor verbouwen

Is het tijd voor iets nieuws of past jullie huidige bedrijfspand totaal niet bij de identiteit van jullie organisatie? Laat dan uw kantoor verbouwen. Eurodesk komt graag met een plan zodat u en uw collega’s kunnen genieten van uw nieuwe kantoor. Wanneer wij een kantoor verbouwen kijken we naar de indeling en de inrichting en vinden we het belangrijk dat deze past bij de werksfeer van uw bedrijf. 

Elke situatie is verschillend

Start verbouwen kantoor

Bij het maken van een nieuw kantoor ontwerp beginnen we bij het in kaart brengen van uw visie. We zorgen ervoor dat al onze neuzen naar dezelfde kant wijzen. Is collectief bijvoorbeeld besloten dat er meer thuis wordt gewerkt of willen jullie juist met alle medewerkers op kantoor werken? Is er een grote behoefte aan vergaderruimtes en stilteruimtes of werken jullie graag in een open en dynamische sfeer? Alles is mogelijk en wij hebben in elke situatie een passende oplossing. Het verbouwen van kantoor is en blijft maatwerk. 

Bekijk onze

Producten & merken

Unieke ontwerpen, optimaal werken

Kosten kantoor verbouwen

We besteden veel aandacht aan het maken van de ergonomische en flexibele werkplekken. Daarnaast kijken we ook naar de functionaliteit van het kantoor en hoe jullie er in willen werken. De kosten voor een kantoor verbouwen verschillen daarom op per situatie. Het is afhankelijk van de ruimte, het materiaalgebruik en het meubilair. Zo creëren we een optimaal interieur op maat gemaakt binnen jullie gewenste budget. 

Stijging werksfeer, daling ziekteverzuim

Kantoor laten verbouwen

Een sfeervol kantoor stimuleert werknemers om naar kantoor te komen en wanneer u ook ergonomische werkplek aanbiedt, kunt u het ziekteverzuim naar beneden krijgen. Een kantoor laten verbouwen door Eurodesk is daarom een goed idee. Werken uw medewerkers regelmatig thuis? Ook daarin spelen wij graag een adviserende rol. Wij kunnen ergonomische thuiswerkplekken inrichten zodat medewerkers ook thuis gezond kunnen werken. 

Werk maken van uw wensen

Kantoor verbouwen door Eurodesk

Wij leveren resultaat en maatwerk. We maken voorafgaand de werkzaamheden een duidelijk plan op en bespreken alles van start tot finish. Wij hebben reeds kantoren mogen verbouwen door grote kantoren. Maar ook voor kleine kantoren hebben wij prachtige resultaten opgeleverd. Blader door onze recente projecten en doe inspiratie op. Wij adviseren u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.