Haworth Zody bureaustoel

Haworth bureaustoel

De Zody Haworth bureaustoel komt voort uit een samenwerking tussen Haworth en ITO Design. De Europese en Noord Amerikaanse innovatie in het ontwerp maakt dat deze bureaustoelen er sterk bovenuit schieten vergeleken met andere ergonomische bureaustoelen. Bij Eurodesk treft u een brede variatie aan bureaustoelen. De Haworth bureaustoel kunt u bestellen met of zonder armleggers. Ook is het mogelijk om de kleuren van de bureaustoel te kiezen.

Comfortabel werken

Bureaustoel Haworth

Wij helpen u met het vinden van een passende bureaustoel voor uw werkomgeving. Onze hoog presenterende bureaustoel van Haworth is de geschikte oplossing voor het ergonomische vraagstuk. Het belangrijkste aspect van de bureaustoel is de doorvertaling van het zitcomfort. De ontwerpers van de stoel hebben hierbij gekeken naar de werkgewoontes en het ontwikkelingsproces van het menselijke lichaam. Spanning op de rugwervel en schouders wordt vermeden door het design van de bureaustoel.

Bekijk onze

Producten & merken

unieke bureaustoelen

Haworth Lively bureaustoel

Ook de Haworth Lively bureaustoel is een excellente ergonomische bureaustoel. De stoel geeft een gezonde ondersteuning aan het lichaam. Een goed voorbeeld hiervan zijn de armleuningen. Deze zijn instelbaar voor vrijwel ieder postuur. Daarmee krijgt het menselijke lichaam voldoende ondersteuning. Wanneer de rug de ideale s-kromming aanneemt en de armen op de juiste manier worden ondersteund wordt er veel spanning van de schouders en nek ontlast.

Comfort en strak design

Haworth Comforto bureaustoel

De meest verkochte modellen van Haworth zijn de Haworth Comforto bureaustoelen. De stoelen kennen een goede prijs en kwaliteit verhouding. De Comforto lijn bestaat uit uit verschillende kwalitatieve bureaustoelen. Van reguliere bureaustoelen tot prachtige directiestoelen. Wij adviseren u graag over de nodige bureaustoelen voor uw kantoor of thuiswerkplek.

van ontwerp tot realisatie

Eurodesk adviseert en ontzorgt

Advies staat altijd bij ons op nummer één. Heeft u vragen over onze Haworth bureaustoelen of wenst u advies over ergonomische bureaustoelen? Wij adviseren u graag en verzorgen alles op het gebied van ontwerp, inrichting tot realisatie. Zo beschikken wij bijvoorbeeld ook over een ruim assortiment aan Giroflex bureaustoelen. Zo heeft uw organisatie jarenlang plezier aan uw ontwerp.