Alstom Utrecht transformeert werkplek met eigentijdse kantoorinrichting

Alstom, een toonaangevende speler in de transportindustrie, heeft onlangs in samenwerking met Eurodesk een volledig nieuwe kantoorinrichting gerealiseerd voor hun vestiging in Utrecht. Het resultaat is een moderne en frisse werkomgeving die het welzijn van medewerkers bevordert en aansluit bij de hedendaagse werkcultuur.

Het innovatieve ontwerp, ontwikkeld door Eurodesk in nauwe samenwerking met Alstom, omvat een reeks vooruitstrevende elementen die bijdragen aan de productiviteit en het comfort van de medewerkers. Elektrisch verstelbare zit/sta-bureaus bieden de medewerkers de mogelijkheid om hun werkplek aan te passen aan hun persoonlijke behoeften, terwijl comfortabele bureaustoelen een ergonomische werkhouding ondersteunen.

Daarnaast heeft Alstom gekozen voor gekleurde lockerkasten, die niet alleen praktisch zijn, maar ook een vrolijke en speelse uitstraling aan de kantooromgeving geven. De introductie van soft seating zorgt voor informele ontmoetingsplekken en draagt bij aan een meer ontspannen sfeer.

Bij het ontwerp van de kantoorinrichting stond het welzijn van de medewerkers centraal. Het kleurenpalet, bestaande uit rustige en lichte kleuren met speelse accenten, zorgt voor een frisse en inspirerende omgeving. Deze inrichting weerspiegelt Alstom’s streven naar een moderne en toekomstgerichte werkcultuur, waarbij comfort en productiviteit hand in hand gaan.

Over Alstom

Alstom is een wereldleider in de productie en onderhoud van treinen, trams en metro’s. Met toonaangevende technologie├źn en oplossingen speelt Alstom een cruciale rol in de transitie naar duurzaam openbaar vervoer en het verminderen van de ecologische voetafdruk van stedelijke mobiliteit. In Nederland telt Alstom 450 medewerkers en op de site in Utrecht ligt de focus op treinbeveiligingssystemen.

Over Eurodesk

Wij zijn een vooraanstaand bedrijf op het gebied van kantoorinrichting en interieurontwerp. We bieden innovatieve oplossingen voor kantooromgevingen die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van moderne bedrijven.