Hang up

Kapstok

Een kapstof of paraplubak zijn er vele verschillende soorten. Inmiddels een belangrijk onderdeel van het kantoor. Zowel bij het ontvangen van bezoek op het kantoor als het gebruik door de medewerkers. Geen lelijke kapstokken meer maar iets wat past binnen het interieur of zelfs een eye-catcher kan zijn. De mogelijkheden zijn groot en heel divers, Eurodesk adviseert u graag in wat voor u de beste oplossing zou zijn.

 

Duurzaam en praktisch

Afvalscheiding

Afvalscheiding op kantoor, het klinkt makkelijk maar het is in de praktijk erg lastig om de medewerkers te motiveren en te overtuigen van het deelnemen aan afvalscheiding op een juiste manier. Dit is gek, want dit wordt thuis door bijna iedereen gedaan maar op werk nog lang niet. Waarom wordt er op kantoor nog zo weinig aan afvalscheiding gedaan? En wat zijn de voordelen voor organisaties en facilitair?

Thuis wel, kantoor niet
Wat is nou de reden dat thuis wel aan afvalscheiding gedaan wordt, maar op kantoor amper? Dit heeft er vooral mee te maken dat men thuis de faciliteiten wordt aangeboden om dit gratis te doen, zoals een plastic container. Hierdoor wordt de stap al een stuk kleiner om met afvalscheiding te beginnen. Sterker nog; op het moment dat er niet aan afvalscheiding gedaan wordt, moet er extra betaald worden. Bij de bedrijven is deze motivatie nog een stuk minder. Bij de hele grote organisaties, fabrieken en productiebedrijven is dit wel gaande omdat dit anders negatieve, financiële gevolgen zal hebben. Er zijn een aantal organisaties die al goed aan afvalscheiding doen, maar nog lang niet allemaal. Hierbij zijn er vooral organisaties in het MKB segment, waar nog veel stappen te maken zijn op ’t gebied van afvalscheiding.

Bekijk onze

Producten & merken

Alles op maat

Speciaalwerk

Ook voor speciaalwerk kunt u bij ons terecht. Bij een kantoorinrichting worden weleens speciale aanpassingen vereist of het toevoegen van een maatwerkmeubel als pantry, koffiecorner of balie. Allemaal elementen die wij standaard mee nemen in ons advies en interieurvoorstel. Naast het advies wat Eurodesk daarin geeft leveren wij het dus ook daadwerkelijk en kijken we samen met de klant op locatie, wat in iedere situatie de meest ideale oplossing zou zijn. niets is te gek.

 

 

 

Geen spaghetti meer

Cable management

Cablemanagement is meer dan alleen het wegwerken van werkplekbekabeling. Het gaat ook om toename van ruimte en werkcomfort, preventie van veiligheidsrisico’s, verhoging van productiviteit, het voorkomen van gezondheidsklachten, terugdringen van ziekteverzuim, elimineren van storingen en het makkelijker schoonhouden van de werkplek.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat bij het inrichten van een werkplek geheel wordt voldaan aan de regelgeving betreffende preventie van gezondheidsrisico’s en onveiligheid. Wij lopen voorop als het gaat om innovatieve verbetering van de werkplek-ergonomie. Daarom heeft een organisatie met ons als full-service werkplekinrichter zekerheid dat de wettelijke veiligheids- en gezondheidseisen zonder problemen worden gehaald.