Smakelijk eten

Restaurant

Het meubilair voor het restaurant wordt steeds belangrijker. Alleen plaatsen van tafels en stoelen is niet meer voldoende. Naast dat het restaurant een plek is om te lunchen is het ook een ontmoetingsplek voor de medewerkers. Het gebruik van het restaurant voor een uurtje of half uurtje per dag is zonde. Bij de inrichting moet daar dan ook rekening meegehouden worden. Wat is de functionaliteit? Moet het modulair zijn? Wordt het ook een vergader- of ontmoetingsplek? Is de organisatie daar op ingericht? Allemaal zaken om rekening mee te houden tijdens de inrichting van het restaurant.

Rijen - koppelen - stapelen

Zaal

Zaal- en conferentiestoelen zijn stoelen die uitermate geschikt voor het inrichten van grote ruimtes als kerken, vergaderzalen of aula’s. Naast uitstraling en comfort zijn ook duurzaam en praktisch twee belangrijke onderdelen voor de keuze van de juiste stoel. Wat bij zaalstoelen een heel belangrijk aandachtspunt is, is of de stoelen voorzien moeten worden van koppelingen. Zaalstoelen moeten vaak snel een veelvuldig geplaatst en gekoppeld worden en daarom is het van belang dat deze koppelingen voldoen aan de juiste normeringen en dat de stoelen ook vooral op een snelle manier te koppelen zijn. Snel te plaatsen. Snel opgeruimd.

In Nederland is het verplicht om bij 100 stoelen of meer in rijen of zaalopstelling deze stoelen te koppelen. In veel gemeenten zijn brandweereisen aan koppelbare stoelen gesteld. Benieuwd naar advies voor uw situatie?

Bekijk onze

Producten & merken

Onder een dakje

Lunchen en/of vergaderen

Even een keer iets anders. Lunchen of vergaderen onder een dakje van groene planten. Ook is het mogelijk om verlichting op te hangen aan het dakelement waarmee nog meer vorm gegeven kan worden aan de uitstraling van de tafel en de ruimte. Een multifunctionele vergadertafel.