Licht in de duisternis

Akoestische hanglampen

Verlichting is niet alleen maar functioneel maar ook praktisch en steeds vaker een eye-catcher. Het toepassen van akoestische materialen geeft een warmere sfeer en absorbeert ook het geluid. Verder zijn deze materialen in alle kleuren en afmetingen te krijgen, hierdoor kan de verlichting in iedere ruimte perfect aan de sfeer worden aangepast.

Volop aandacht

Bureaulampen

De juiste hoeveelheid licht bij een werkplek is altijd van groot belang. Maar niet iedereen heeft altijd genoeg aan de gemiddelde hoeveelheid licht. Daarvoor kan een bureaulamp ene ideale én flexibele oplossing zijn. Deze verlichting is vaak dimbaar, makkelijk verplaatsbaar en kan in veel verschillende formaten en uitvoeringen worden toegepast.

Benieuwd wat Eurodesk voor u kan betekenen op het gebied van verlichting?

 

 

Bekijk onze

Producten & merken

Voor iedere situatie

Dimbaar - instelbaar - aanpasbaar

Het kantoor verandert steeds vaker en sneller, flexibel zijn is een must in deze tijd. Door gebruik te maken van aanpasbare verlichting, speel je hier eenvoudig op in. De verlichting van Jansen & De Bont is dimbaar en instelbaar in breedte en kleur. Dit alles is eenvoudig bedienbaar door middel van een aantal simpele handbewegingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bij jou op kantoor?