werkplekken

Uno - duo - trio - quatrro

Elke situatie in ieder kantoor is verschillend maar met de werkplekken van Eurodesk is het aantal werkplekken zo optimaal mogelijk in te delen. Of het nu gaat om een enkele werkplek of om werkplekken waar meerdere mensen bij elkaar werken: voor iedere inrichting is een efficiënte oplossing te bedenken. Door onze modulaire systemen is het eenvoudig om te combineren en inrichting per situatie te wijzigen.

Zitten en staan

Zit-sta bureaus

Gemiddeld zitten 8 – 9 uur per dag. De mensen die een zittend beroep hebben zitten zelfs meer dan 9 uur per dag. Het langdurig zitten kan leiden tot serieuze  risico’s voor de gezondheid. Het krijgen van nek-, rug- en schouderklachten zijn al bekend, maar ook overgewicht, diabetes en hoge  bloeddruk kunnen een gevolg zijn van het vele zitten in een statische houding. Afwisselend staand en zittend werken leidt tot een lager ziekteverzuim en tot een hogere productiviteit.

Wilt u advies op het gebied van het gebruik van zit/sta bureaus?

Bekijk onze

Producten & merken

Wel zit-sta werken

Maar niet uw gehele kantoor aanpassen?

Dat kan natuurlijk ook. Iedere werkplek kan tegenwoordig in een zit-sta uitvoering geleverd worden, maar ook kunnen wij uw bestaande werkplekken geschikt maken voor zitten en staan. Door bij uw bestaande werkplek het onderstel (deels) te vervangen voor verstelbare zit-sta kolommen past u tegen geringe kosten uw kantoor aan, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling.

Uit en thuis

Hybride werken

Gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op kantoor werken, het wordt de normaalste zaak van de wereld. Op kantoor ontmoeten we collega’s en klanten terwijl voor veel mensen het thuiskantoor uitermate geschikt is voor geconcentreerd werk. Het is voor iedereen en voor iedere organisatie anders. Eurodesk denkt met u mee over slim, ergonomisch en circulair hybride werken. Uiteraard staat hierin de medewerker centraal.

Benieuwd naar meer de mogelijkheden thuiswerken?

De cirkel is rond

Circulair

De circulaire aanpak betekent een nieuwe manier van werken, waarbij de nadruk ligt op het sluiten van kringlopen en het voorkomen van afval en verspilling. In de circulaire economie kijken we naar de hele levensduur van een product. Niet alleen wat er wordt gedaan als het product is afgeschreven, maar ook hoe we het op zo’n manier kan worden ontwerpen dat de grondstoffen steeds opnieuw, zonder verlies van kwaliteit, ingezet kunnen worden.
Steeds meer organisaties vinden slimme manieren om dit concept te integreren in hun werkwijze en daarmee invulling te geven aan hun activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
Daarnaast vindt er een verschuiving plaats van bezit naar gebruik. Het bezit wordt minder relevant: in plaats daarvan ligt de focus op gebruik. Fysieke producten gebruiken we voor een periode en vervolgens zorgen we dat aan het einde van de gebruikerscyclus deze een nieuwe bestemming krijgen volgens de principes als onderhoud, revitalisatie en re-use. Is het product aan het einde van zijn levenscyclus? Waardevolle materialen worden gerecycled en opnieuw gebruikt.

Tips

Hoe stel ik mijn werkplek in?

Gedeeltelijk thuis werken en gedeeltelijk op kantoor werken, het wordt de normaalste zaak van de wereld. Op kantoor ontmoeten we collega’s en klanten terwijl voor veel mensen het thuiskantoor uitermate geschikt is voor geconcentreerd werk. Het is voor iedereen en voor iedere organisatie anders. Eurodesk denkt met u mee over slim, ergonomisch en circulair hybride werken. Wel met dàt oogpunt, dat de medewerker centraal staat.