Hoge kwaliteit meubelstoffen

gemaakt van plastic flessen

Het is sterk, zacht, stevig en het heeft alle kwalificaties die u zoekt in een kwaliteitsstof. Op het oog is Woven Bottles een stof als elke andere stof. Maar zoals bij zoveel zaken: het gaat om de binnenkant. Woven Bottles is een van de oplossingen voor ons grote plastic-probleem. Want in plaats van gewone ingrediënten, gebruiken we gerecyclede plastic flessen. Dat geeft een stof die in alles, maar vooral in kwaliteit lijkt op gewone stoffen. Ideaal voor meubelstoffering. Het biedt hetzelfde comfort, dezelfde zachtheid en degelijkheid als conventionele stoffen.

Maar wat belangrijker is: het geeft u dat comfortabele gevoel dat u iets goeds doet voor onze planeet. Met Woven Bottles koopt u een stof die steeds weer opnieuw gerecycled en gebruikt kan worden.

 

 

 

Stof Regain

100% gerecycled

Een stof die volledig bestaat uit gerecyclede PET flessen. Om de stof zachter en steviger te maken en het meer volume te geven, worden er Chenille draden mee-geweven.

Regain is een sterke, stevige stof waaraan veel certificeringen zijn toegekend. Het heeft een rijke, matte uitstraling en kan gewassen worden tot 30 graden. We kunnen Regain leveren in een uitgebreid aantal kleuren zodat dit makkelijk af te stemmen is met uw interieur.

Benieuwd wat Eurodesk voor u kan betekenen hierin?

 

 

 

Bekijk onze

Producten & merken

Stof Soil

60% gerecycled

De stofsoort Soil bestaat voor 60% uit gerecyclede PET flessen en voor 40% uit PES. Net als Regain is Soil een stevige, sterke stof die veel certificaten heeft gekregen. Het heeft een luxe, matte uitstraling en kan op 30 graden gewassen worden. We kunnen Soil leveren in een uitgebreid aantal kleuren zodat dit makkelijk af te stemmen is met uw interieur.