NIEUW: Giroflex 40

De elegante en activerende Giroflex 40 levert een energieke en ergonomische bijdrage aan iedere gebruiker in iedere werkomgeving. Het ontwerp is van ITO-Design, met lijnen die het kenmerkende Giroflex synchroonmechanisme & de dual-zone zitfilosofie integreren. Giroflex 40 legt de nadruk op een intuïtieve en toegankelijke benadering van de stoel.

Giroflex 40 is ontworpen met synchroonbeweging, waardoor u een natuurlijke lichaamsbeweging heeft wanneer u achterover leunt in de stoel. Hoe meer u de zitting naar achteren kantelt, hoe meer uw bovenlichaam zich zal openen. Deze beweging wordt gecreëerd door het synchroonmechanisme, dat de beweging van de zitting en de rugleuning afzonderlijk aanstuurt, in een verhouding van ongeveer 1:2.5.

De stoel kan worden uitgebreid met een groot aantal opties en varianten. De visuele designtaal is subtiel afgeleid van klassiekers als de giroflex 313 en giroflex 353. Afgeronde randen, omwikkeld door mesh en subtiele bedieningselementen bieden een esthetische eenvoud die men vaker in huis aantreft, terwijl onder de motorkap een krachtige zitmachine schuilgaat die comfort, ondersteuning en een eersteklas zitervaring biedt.