Meeting

Overleggen en werken

Het vergaderen en overleggen in deze tijd van werken hoeft niet meer te gebeuren aan traditionele vergadersetting. Dankzij dit soort overlegunits in te zetten kan men snel overleg plegen en blijven ze toch betrokken bij de werkvloer. Ze zijn er in verschillende afmetingen, materialen, functionaliteiten en zijn naar iedere situatie samen te stellen. Op deze manier kan men geconcentreerd alleen werken of met meerderen een overleg.

Benieuwd geworden hoe Eurodesk dit in de praktijk realiseert?

Modulair

Lounge meeten

Moduplus is ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Het is een modulair zitsysteem, gericht op hergebruik. Het systeem bestaat uit veel verschillende elementen die eindeloze combinaties mogelijk maken. De elementen kunnen eenvoudig worden gemonteerd en gekoppeld.

Of het nu gaat om een tijdelijke vergaderruimte, een centraal ziteiland of een plek om u even af te zonderen en geconcentreerd te werken: Moduplus is het antwoord.

Ons werk verandert en bedrijven evolueren. Moduplus verandert mee. U kunt de onderdelen eenvoudig demonteren en herconfigureren tot nieuwe functionaliteiten om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van uw werkruimte.

Bekijk onze

Producten & merken

Als je durft

1 op 1

Overleg met 2 personen is erg veel voorkomend op de kantoren. Vaak gebeurt dit aan of bij de werkplek, maar dit kan anders.. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld deze Privacy Pods waarbij men in hun eigen stoel met elkaar kan overleggen zonder dat de rest van het kantoor wordt gestoord. Tevens is het een fraaie toevoeging aan het kantoor zoals bijvoorbeeld te zien bij de Gemeente Dronten waar Eurodesk deze Privacy Pods heeft mogen leveren.

Kantoor als thuis

Thuis op kantoor

Thuiswerken is de norm, maar wat al jaren lang gebeurt is het huiselijke gevoel van thuis naar het kantoor halen. Ook deze huiselijke hoeken worden veel gebruikt voor overleg of gewoon een kopje koffie met bezoek of collega’s. Het leuke hiervan is dat dit altijd ten goede komt van de sfeer en uitstraling van een kantoor waardoor men het prettig vindt om op kantoor te zijn.

Benieuwd hoe Eurodesk u zou adviseren hierin?

Duurzaam & circulair

Bankensysteem

Duurzaam meubilair is de toekomst, hier speelt Eurodesk op in door middel van een duurzaam en circulair bankensysteem. Het ontwerp is eenvoudig te monteren en te demonteren, hierdoor kun je de opstelling altijd gemakkelijk wijzigen en een 2e leven geven terwijl je het nog in gebruik hebt.

Het hout dat gebruikt wordt is gemaakt van herbruikbaar hout en zaagafval uit werkbladen. De kussens zijn gemaakt van circulair schuim en de stof is tot wel 10 keer opnieuw te recyclen. Dankzij het gebruik van zo weinig mogelijk materialen, is deze bank pas echt duurzaam.

Wilt u meer weten?