Gemeentehuis Dronten

Voor Eurodesk is het jaar 2021 goed begonnen met de uitlevering van een prachtig project: de complete inrichting van het meubilair van Het Huis van de Gemeente Dronten. Maandag 8 maart heropende de Gemeente Dronten de deuren na een grondige renovatie.

Inbo Architecten transformeerde het gemeentelijk monument uit 1982 naar een licht, open en energieneutraal publiek gebouw, dat het toonbeeld is van circulariteit. Volgens deze visie zijn zo’n 275 complete werkplekken, vergaderruimtes, het restaurant en diverse loungeruimte ingericht.

Tijdens de assemblage en uitlevering van dit project hebben wij nauw samengewerkt met Impact uit Dronten. Zij focussen zich op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is de maatschappelijke werkgever in de regio Dronten. Bij Impact staat het begeleiden, ontwikkelen en plaatsen van mensen centraal om zo voor deze mensen werk te creëren.

Een uitermate tevreden klant, een prachtig eindresultaat, waar en een geweldige samenwerking tussen alle betrokken partijen centraal heeft gestaan.

Wij zorgen graag voor uw kantoor verbouwing of verhuizing van uw kantoor.